یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
محمود احمدی نژاد در پی از صدور حکمش از سوی مقام معظم رهبری در سمت عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، امروز برای اولین بار در این جلسه شرکت کرد.
![]() گروه داخلی «تیتریک» ؛ محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق ساعت 10 صبح امروز و حدود 20 روز پس از صدور حکمش در عضوبت مجمع تشخیص مصلحت نظام، در این جلسه شرکت کرد.
این اولین بار است که احمدی نژاد پس از اتمام ریاست جمهوری خود و صدور حکمش برای عضویت در مجمع، در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت می کند.
حکم احمدی نژاد در تاریخ 13 مرداد از سوی مقام معظم رهبری صادر شد.
منبع: مهر [ شنبه 92/6/9 ] [ 5:35 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
حجت الاسلام علی اکبری گفت: همانطور که آمریکا، انگلیس و فرانسه در افغانستان و عراق و دیگر کشورها شکست خوردند، آنها در سوریه نیز شکست خواهند خورد و بهای سنگینی برای آن پرداخت خواهند کرد، این بهای سنگین نه فقط برای آنها بلکه برای صلح و امنیت جهانی خواهد بود
![]() گروه سیاسی« تیتریک »؛حجت الاسلام محبعلی علی اکبری مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای استان البرز در گفتگو با خبرنگار ما افزود:متاسفانه دولتها در این کشورها علیه منافع ملت خودشان کار می کنند و آنها افکار عمومی را در کشورهای خود فریب می دهند و منحرف می کنند.وی با اشاره به متهم کردن دولت سوریه در شرایطی که هیچ دلیلی و مدرکی برای استفاده سوریه از سلاح شیمیایی وجود ندارد، عنوان کرد:غیرممکن است حمله ای شیمیایی درست در فاصله یکصد متری بازرسان بین المللی انجام شود. مسئول نهادنمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای البرز تصریح کرد:امریکا و غرب باید بدانند ، مردم سوریه خوب می دانند چگونه از خود دفاع کنند. حجت الاسلام علی اکبری با اشاره به صحبتهای اوباما رییس جمهور آمریکا در خصوص اینکه حملات در سوریه محدود خواهد بود گفت: غرب و آمریکا با توجه به شکستی که در فلسطین و غزه متحمل شده اند و الان هم در افغانستان و عراق به اهداف خود نرسیدند ،لذا شکست سیاسی بزرگی برای آنها بود، وبخاطر اینکه از آبروریزی سیاسی در امان باشند این ترفند را بکار می برند. وی در مورد واکنش متحدان منطقهای سوریه در صورت عملی شدن تهدید آمریکا بیان داشت: اگر حمله گسترده و وسیع باشد مثل آنچه در مورد عراق اتفاق افتاد واکنشها میتواند شکل دیگری داشته باشد، اما وقتی که حمله محدود و موضعی باشد از کشورهای حامی سوریه، غیر از انجام اقدامات سیاسی و تبلیغاتی و یا شکایت و پیگیری مسائل در محافل بینالمللی اقدام دیگری متصور نیست، حتی روسیه که هم اکنون عضو شورای امنیت است بعید به نظر میرسد اقدام روشن و آشکاری انجام دهد.
منبع: هادیان البرز [ شنبه 92/6/9 ] [ 5:34 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
خبرگزاری رویترز نوشت آمریکا از اقدام احتمالی ارتش های سایبری ایران و سوریه در صورت حمله به سوریه نگران است.
گروه رسانه «تیتریک» ؛ بر اساس این گزارش حمله احتمالی آمریکا به سوریه ، نخستین حمله آمریکا به کشوری است که پیشتر توانایی خود را برای حمله سایبری به آمریکا ثابت کرده است.
رویترز می نویسد حمله اخیر ارتش سایبری سوریه به وب سایت روزنامه نیویورک تایمز و توییتر و نیز حمله سایبری دو ماه گذشته به واشنگتن پست و انتشار خبر دروغ انفجار در کاخ سفید که حتی سبب تغییر در شاخص سهام ها در آمریکا شد؛ نمونه هایی از توانمندی های ارتش سایبری سوریه برای حمله به زیر ساخت های سایبری آمریکا است.
رویترز در ادامه می نویسد ارتش سایبری سوریه در کنار ارتش سایبری ایران که مسئول برخی حملات سایبری به آمریکا (از جمله حمله به بانک های آمریکایی و نیز حمله به شرکت نفتی "آرامکو" عربستان ) شناخته می شود، می تواند خطرات سایبری علیه آمریکا را در واکنش به حمله نظامی این کشور به سوریه سبب شود.
بنا بر این گزارش به دلیل حمایت های روسیه از حکومت بشار اسد و مخالفت مسکو با حمله نظامی آمریکا به سوریه، بعید نیست که هکرهای روسی نیز در کنار هکرهای سوری و یا ایرانی در واکنش به حمله آمریکا، به زیر ساخت های حیاتی این کشور حمله سایبری کنند.
رویترز به نقل از برخی کارشناسان می نویسد تنها راه آمریکا برای مقابله با حملات احتمالی سایبری سوریه یا ایران، اجرای کامل قانون امنیت سایبری زیر ساخت های حساس است که سال گذشته به تصویب سنا رسید و از اوایل سال جاری میلادی از سوی اوباما ابلاغ شده است.
منبع: عصرایران [ شنبه 92/6/9 ] [ 5:34 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
ستاد جوانان داوطلب اعزام به سوریه با صدور اطلاعیه ای ضمن دعوت از تمامی داوطلبان برای راهپیمایی بعد از نماز جمعه تهران و همه شهرهای کشور اعلام کرد: از دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت محترم عراق میخواهیم راه حرکت نیروهای داوطلب مردمی ایران و عراق را برای اعزام به جبهههای سوریه باز کنند.
![]() به گزارش«تیتریک»؛
متن کامل این اطلاعیه به این شرح است: بسم الله القاصم الجبارین 60 سال است که از اشغال سرزمینهای مقدس فلسطین میگذرد و تمام این مدت رژیم استعمارگر و وحشی آمریکا پیوسته از غاصبان حمایت کرده است و به منظور تضعیف کشورهای مختلف منطقه که راه مقاومت در مقابل اشغال را پیش گرفتهاند تجاوزات نظامی، کودتاها، ترورهای فجیع و کشتارهای عظیم را به راه انداخته است.
بیشتر از سی سال است که منطقه اسلامی در آتش میسوزد و جنابات ضدانسانی آمریکا و صهیونیستها در خون غوطهور است. یک روز حمله به ایران به بهانه مهار خطر انقلاب اسلامی برای جهان، بعد از آن حمله و اشغال جنوب لبنان به بهانه امنیت روز دیگر تجاوز و اشغال افغانستان و کشتار صدها نفر به بهانه وجود یک گروه تروریستی چند نفره که خودشان ساخته بودند و تا امروز آنها را از بین نبردهاند بلکه در سوریه، ایران و عراق و لبنان همان گروه را کماکان تحت حمایت خود دارند.
روز بعد حمله به عراق به ادعای داشتن سلاح اتمی که هرگز کشف نشد و دروغ بودن آن بر همه جهانیان آشکار شد، هر روز حمله هواپیماهای بدون سرنشین به مردم مظلوم و روستاییان پاکستان، سپس حمایت از سرکوب مصر و از بین بردن دولت منتخب مردم مصر به بهانه وجود اختلاف داخلی و امروز تهدید سوریه به حمله به بهانه استفاده از سلاح شیمیایی، در حالی که همه میدانند این سلاحهای شیمیایی توسط تروریستهای تحت حمایت امریکا شلیک شده و دولت سوریه که 6 ماه است روی دور پیروزی قاطع در همه جبهههاست نیازی به استفاده از سلاح شیمیایی و ایجاد دردسر برای خود ندارد. امروز برای همه مردم منطقه آشکار شده است که بهانههای تجاوزها و حملات نظامی بهانههایی واهی و بیپایه است و هدف چیزی نیست جز حمایت از اشغال فلسطین و حفظ امنیت غاصبان آن.
حوادث سی سال گذشته که میلیونها انسان بیگناه منطقه را به خاک و خون کشیده است، نشان میدهد که تا علت اصلی ناآرامیها یعنی رژیم صهیونیستی از بین نرود منطقه روی آرامش نخواهد دید و هر روز شاهد تجاوز تجدید به یکی از کشورهای منطقه خواهیم بود. مردم منطقه باید یک بار برای همیشه عزم خود را برای نابودی رژیم صهیونیستی جزم کنند و با از بین بردن این غده سرطانی انگیزههای تجاوز را از امریکا بگیرند. لذا ما داوطلبان اعزام به سرزمین مقدس سوریه با انجام راهپیمایی بعد از نماز جمعه 8 شهریور 92 سراسر کشور خواستههای خود را به این شرح اعلام میداریم:
1ـ از دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت محترم عراق میخواهیم راه حرکت نیروهای داوطلب مردمی ایران و عراق را برای اعزام به جبهههای سوریه باز کنند.
2ـ از دولت جمهوری عربی سوریه میخواهیم اجازه دهد جوانان ایرانی و عراقی در جبهه های جولان حضور یابند و عملیات مقدس آزادی جولان و پیشروی برای آزادی بیتالمقدس را آغاز نمایند.
3ـ از دولت جمهوری عربی سوریه میخواهیم با موشکباران پایگاه های هوایی و موشکی و مراکز فرماندهی ارتش رژیم غاصب و حمله به شهرها و شهرکهای صهیونیستنشین از نیروهای مردمی داوطلب مسلمان در جبهه جولان حمایت نماید.
4ـ از همه مردم منطقه میخواهیم هوشیاری به خرج دهند و نگذارند دشمن هر روز یکی از کشورهای ما را از دیگران جدا کند و بکوبد در حالی که دیگران نظارهگر باشند. یک روز فلسطین را جدا، یک روز لبنان را، یک روز عراق را و روزی سوریه را. همه باید دست به دست هم دهیم یکبار برای همیشه قیام کنیم و با نابودی رژیم صهیونیستی، امریکای وحشی را سرجای خودش بنشانیم و امنیت و آرامش را به منطقه برگردانیم.
وعده ما فردا بعد از نماز جمعه تهران و همه شهرهای کشور و ماالنصر الّا من عندالله العزیز الحکیم ستاد جوانان داوطلب اعزام به سوریه
[ جمعه 92/6/8 ] [ 11:57 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
انجام حمله شیمیایی مهیب در سوریه در اطراف دمشق که باعث کشته شدن1300 نفر از مردم سوریه شد پرونده این کشور را وارد مرحله تازه ای کرده واین مسئله توجه بیشتر رسانه ای، سیاسی و نظامی غرب به سوریه را فراهم کرده است.
![]() /پرویز حاجی زاده - انجام حمله شیمیایی مهیب در سوریه در اطراف دمشق که دست کم 1300 نفر را کشت پرونده سوریه را وارد مرحله تازه ای کرد و توجه بیشتر رسانه ای، سیاسی و نظامی غرب را به سوریه فراهم کرد. پرسش مهمی که مطرح است زمان و نوع حمله احتمالی کاخ سفید به سوریه است. ژئوپلتیک سوریه به گونه ای است که مسائل سوریه دیگر فقط مربوط به سوریه به شمار نمی رود. بویژه که اکنون که رخدادهای سیاسی خاصی در سوریه افتاده است. جدا از این مسائل کردستان سوریه، لبنان و .. به گونه ای شرایط در سوریه را پیچده تر کرده است و به نوعی هر اقدام نظامی می تواند تمام پرونده ها، شکاف ها و مشکلات در سوریه را فعال و دگرگون کند. در واقع می توان گفت حمله به سوریه کار دشوار و سختی است و غربی ها و بویژه آمریکا به این زودی دست به چنین کاری نمی زنند، حتی در صورتی که اوباما در قدرت حاضر است. وی در سالهای گذشته ثابت کرده است نوعی تفاوت هایی جدی با سایر روسای جمهور ایالات متحده امریکا از جمله بوش (که به عراق و افغانستان حمله کرد) دارد. آمریکا در سوریه دو رویکرد همزمان را انجام می دهد. از یک سو آمریکا ارتش آزاد را (که منضبط تر و معتدل تر از نیروهای مخالف دیگر دولت سوریه است) با سلاح ها و امکانات جدید، پول بیشتر و سازمان دهی بهتر تقویت می کند. در رویکرد دوم آمریکا نیروهای افراط گرا و نیروهای مسلحی که برخی از آنها از خارج وارد سوریه شده اند را شناسایی و از صحنه حذف می کند. یعنی شرایط به گونه ای است که به هیچ وجه فضا برای حمله مناسب نیست و نمی توان اطمینان پیدا کرد که آمریکا به راحتی در مورد حمله به سوریه تصمیم بگیرد. در بعد دیگری این آمادگی از نگاه دوم این است که نباید به طور کامل هر گونه درگیری و احتمال دخالت و حمله را به طور کامل رد کنیم. چرا که بسیاری از جنگ های بزرگی که کسی هم تصور آن را نمی کرده بر اثر خطاهای محاسباتی رخ داده و به طرف های رقیب، جنگ تحمیل شده است. بنابراین با فرض حمله احتمالی آمریکا به سوریه ، این پرسش را مطرح می کنیم که چرا ساکنان کاخ سفید این زمان را برای حمله به سوریه انتحاب کرده اند؟ در پاسخ به این سوال چند نکته ضروری به نظر می رسد. 1-ورود حزب الله لبنان به مسایل سوریه و فرماندهی امنیتی ومیدانی صحنه نبرد علیه تروریستهادر منطقه "القصیر"به پیروزی ارتش سوریه انجامید،ائتلاف مخالفان سوریه وحامیان منطقه ای وغربی آنها را بشدت نگران کرده است. 2-ارتش سوریه در ادامه سلسله عملیاتهای خود برای مقابله با تروریستها در ریف دمشق در حال آماده کردن نیروهای خود برای پاکسازی این منطقه است. ارتش سوریه با تسلط بر دو منطقه الشامیه و الخامسیه که مشرف به الغوطه الشرقیه در قلب ریف دمشق است، خود را برای آغاز عملیات گسترده آماده میکند. همچنین ارتش در جدیدترین عملیات خود در منطقه «المرج» ریف دمشق پیشروی قابل ملاحظهای محقق کرد. این عملیات به کشته و زخمی شدن دهها تن از افراد مسلح منجر شد. 3-منطقه بسیار استراتژیک "الخالدیه"در استان "حمص" که یک گذرگاه مهم برای تروریستهای مسلح می باشد و از این کانال سلاح های سبک و سنگین با حمایت ترکیه، عربستان سعودی و آمریکا از طریق اردن وارد سوریه می شده است، که در آستانه تصرف بدست ارتش اسد می باشد. با آگاهی از این سه نکته مهم بسیار آشکار است که چرا غربی ها به بهانه حملات شیمیایی در سوریه که توسط مخالفان مسلح انجام شده است اکنون به دنبال تنبیه سوریه باشد. درصورتی که به هیچ وجه عقل سلیمی نمی پذیرد که ارتش سوریه در حالی که سه منطقه مهم استراتژیک در مناطق درگیری چنین پیروزیهای گسترده ای بدست آورده است دست به چنین جنایتی بزند! به همین دلیل در آستانه مذاکرات ژنو 2 غرب برای چانه زنی با روسیه و جبهه مقاومت لاجرم باید با دستان خالی پشت میزهای مذاکره بنشیندواین به معنی برباد رفتن همه آنچه که اتئلاف غربی، عربی و عبری علیه سوریه در بیش از دوسال بدست آورده بود. بنابراین غربی ها و همپیمانان منطقه ای آنها برای حفظ اندک داشته های خود باید دست به یک انتحار سیاسی و نظامی بزنند و این انتحار جز با حمله نظامی و لو محدود به سوریه عملی نخواهد شد. حال به پرسش دوم می پردازیم. چرا این حمله محدود خواهد بود؟ 1-حمله نظامی محدود با حمله نظامی همه جانبه تفاوت هایی اساسی دارد و نمی توان آنها را قابل مقایسه دانست. حمله نظامی محدود در سوریه می تواند نوعی عملیات برای در هم شکستن قدرت نظامی دولت اسد و کاهش قدرت دمشق باشد. در این طرح همه احتمالات وجود دارد. چنانچه این رویکرد می تواند با این نگاه انجام گیرد که مخالفان تقویت گردند و حتی اسد سقوط کند. اما این امر هم خود می تواند نوعی هرج و مرج در سوریه مبتنی بر افزایش قدرت تروریست ها در منطقه را ایجاد کند. 2-در این طرح همه احتمالات وجود دارد. چنانچه این رویکرد می تواند با این نگاه انجام گیرد که مخالفان تقویت گردند و حتی اسد سقوط کند. اما این امر هم خود می تواند نوعی هرج و مرج در سوریه مبتنی بر افزایش قدرت تروریست ها در منطقه را ایجاد کند. آنچه مشخص است حمله محدود به سوریه می تواند با دو رویکرد انجام گیرد. نخست بشار اسد را ترور کنند و از میان بردارند و سوریه را به حال خود رها کنند. این امر به نوبه خود فاجعه بار است. در نوع دوم نیروی نظامی به کار گرفته شود و نیروی نظامی دولت سوریه را هدف قرار دهند تا این نیرو تضعیف گردد و در مقابل مخالفان تقویت گردد. در این حال هم باید گفت اگر تمهیدات لازمی برای اینکه چه کسی جایگزین اسد گردد فراهم نشود باز هم می تواند رخدادهایی اتفاق افتد که به نوبه خود خطرناک باشد. مگر اینکه غربی ها از قبل در مورد این سناریو اندیشیده باشند و افرادی را آماده کرده و سپس نوعی انتقال قدرت را در نظر گیرند. پیامدهای حملات احتمالی آمریکا و ائتلاف غربی به سوریه 1- افزایش نا آرامیها در منطقه به ویژه در سوریه و افزایش حملات علیه منافع غرب در خاورمیانه 2- افزایش نفرت جامعه اسلامی و امت اسلامی از غرب و سیاستهای واشنگتن 3- مهمتر از همه حیاط خلوت منطقه ای غرب در خاورمیانه با تهدیدهای جدی روبروخواهد شد. رژیم اشغالگر صهیونیستی در تیر راس این حملات قرار خواهد گرفت. 4- احتمال دخالت کشورهای دیگر بر علیه آمریکا در منطقه و یا به نفع آنها وجود خواهد داشت و دامنه جنگ به بیشتر مناظق در خاورمیانه می تواند کشانده شود.بنابراین با تحلیلی که انجام شد حملات نظامی و لو محدود آمریکا و همپیمانان غرب آن مانند انگلیس، استرالیا وفرانسه حتی بدون دریافت مجوز از شورای امنیت سازمان ملل متحد، خرمن نیم سوخته ائتلاف غربی- عربی وعبری برای همیشه به سرزمین سوخته تبدلی خواهد شد ودر این میان جسد سربازان آمریکایی بر دوش مادران داغدار که بسیاری غم از دست دادن عزیران خود در افغانستان وعراق را در دل دارند، تشییع خواهد شد.
منبع: کمال مهر [ جمعه 92/6/8 ] [ 11:56 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت:برخی دولتهای منطقه و رژیمهای مرتجع عربی که از حمله نظامی به سوریه حمایت میکنند نیز باید بدانند که آتش این جنگطلبی دامن همه جنگافروزان و حامیان آنها را خواهد گرفت.وی افزود سوریه به قتلگاه و معرکهای بسیار خطرناکتر از ویتنام و در واقع مبدل به ویتنام 2 برای آمریکا خواهد شد.
![]() گروه سیاسی«تیتریک»؛فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: صهیونیستها باید بدانند که حمله نظامی آمریکا به سوریه نه تنها به نجات این رژیم جعلی از چنگ مقاومت منجر نخواهد شد، بلکه حمله به سوریه به معنای نابودی قریبالوقوع اسرائیل خواهد بود. سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگو با تسنیم با اشاره به تهدیدهای اخیر آمریکا مبنی بر حمله نظامی به سوریه گفت: دولت آمریکا و برخی متحدانش طی سالهای اخیر از طریق حمایتهای همهجانبه و مجهز کردن تروریستها به انواع و اقسام سلاحها به دنبال ضربهزدن به خط مقاومت در منطقه بودند و هماکنون به نظر میرسد پس از شکست مفتضحانه سناریوی جنگ نیابتی از سوی تروریستها از ملت مقاوم سوریه، به تهدید نظامی مستقیم روی آوردند. وی تاکید کرد: آمریکاییها علیرغم تجربههای تلخ فراوان در افغانستان و عراق، در صورت اقدام نظامی علیه سوریه، دومینوی شکستهای خود را تکمیل کرده و فضاحتبارترین شکست تاریخی را تجربه خواهند کرد و سوریه به قتلگاه و معرکهای بسیار خطرناکتر از ویتنام و در واقع مبدل به ویتنام 2 برای آمریکا خواهد شد. فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه به نظر میرسد دولت آمریکا بار دیگر تحت تاثیر لابی صهیونیستها وارد تهدید به حمله نظامی شده است، گفت: صهیونیستها باید بدانند که حمله نظامی آمریکا به سوریه نه تنها به نجات این رژیم جعلی از چنگ مقاومت منجر نخواهد شد بلکه حمله به سوریه به معنای نابودی قریبالوقوع اسرائیل خواهد بود. سرلشکر جعفری با اشاره به بهانهجویی آمریکا در تهدید دروغین استفاده از سلاح شیمیایی توسط دولت سوریه گفت: مردم جهان به ویژه مسلمانان منطقه هنوز بهانه دروغین آمریکا برای حمله نظامی به عراق را فراموش نکردهاند، آنجا که آمریکا با ادعای وجود تسلیحات کشتار جمعی در عراق به این کشور حمله کرد و پس از سالها حضور نظامی و قتلعام هزاران نفر از مردم غیرنظامی و بیگناه عراق اعلام کرد که در برآورد اطلاعاتی خود اشتباه کرده و چنین سلاحهایی در عراق وجود خارجی نداشته و در نهایت مجبور به عذرخواهی از افکار عمومی دنیا شد. وی اضافه کرد: برخی دولتهای منطقه و رژیمهای مرتجع عربی که از حمله نظامی به سوریه حمایت میکنند نیز باید بدانند که آتش این جنگطلبی تنها به سوریه محدود نخواهد شد و دامن همه جنگافروزان و حامیان آنها را خواهد گرفت. [ پنج شنبه 92/6/7 ] [ 11:37 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
سخنان حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره تهدید آمریکا به دخالت در سوریه که روز چهارشنبه در اولین دیدار هیأت دولت یازدهم بیان شد، بازتاب گستردهای در رسانههای خارجی داشت.
گروه بین الملل «تیتریک» ؛ خبرگزاری فرانسه در خبری با عنوان "رهبر ایران: حمله آمریکا به سوریه فاجعهآمیز خواهد بود" گزارش داد: آیتالله علی خامنهای، رهبر معظم (انقلاب اسلامی) ایران روز چهارشنبه هشدار داد که "هرگونه دخالت نظامی توسط آمریکا علیه سوریه، متحد تهران، برای منطقه " فاجعه به بار خواهد آورد.
این خبرگزاری در ادامه گزارش داد که ایشان منطقه را به یک "انبار باروت" تشبیه کرد و تاکید کرد که حمله به سوریه "ابعاد و پیامدهای نامشخص" خواهد داشت. خبرگزاری فرانسه در بخش دیگری از گزارشش نوشت که ایران، متحد اصلی دولت بشار اسد در منطقه اخیرا بارها نسبت به دخالتهای نظامی در سوریه هشدار داده است. خبرگزاری رویترز نیز در خبری با عنوان "رهبر ایران میگوید دخالت آمریکا در سوریه فاجعه خواهد بود" گزارش داد: آیتالله علی خامنهای، رهبر معظم (انقلاب اسلامی) ایران روز چهارشنبه گفت که دخالت آمریکا در سوریه "برای منطقه فاجعهآمیز خواهد بود". این خبرگزاری در ادامه با بیان این که ایران در جریان شورشهای داخلی سوریه همواره از دولت بشار اسد حمایت کرده است، به نقل از آیتالله خامنهای نوشت که دخالت آمریکا برای منطقه فاجعه به بار خواهد آورد و منطقه مانند انبار باروت است و آینده را نمیتوان پیشبینی کرد. خبرگزاری ترند هم در خبری با عنوان "رهبر ایران علیه حمله به سوریه هشدار داد" گزارش داد: آیتالله علی خامنهای، رهبر معظم (انقلاب اسلامی) ایران در دیدار با کابینه وزیران این کشور اعلام کرد که حمله به سوریه برای کل منطقه فاجعهآمیز خواهد بود. این خبرگزاری علاوه بر آن به بخشی از سخنان آیتالله خامنهای درباره مصر پرداخت و به نقل از ایشان نوشت که ایران قصد دخالت در امور داخلی این کشور را ندارد، ولی کشتار مردم بیگناه در این کشور را محکم کرد. روزنامه اورشلیم پست نیز در خبری با عنوان "رهبر ایران: دخالت آمریکا در سوریه برای خاورمیانه فاجعه خواهد بود" نوشت: آیتالله علی خامنهای، رهبر معظم (انقلاب اسلامی) ایران روز چهارشنبه گفت که دخالت آمریکا در سوریه برای کل منطقه فاجعه به دنبال خواهد داشت. این روزنامه در ادامه به بخشی از اظهارات ایشان که منطقه را به انبار باروت تشبیه کرده است اشاره کرد. منبع: ایسنا [ پنج شنبه 92/6/7 ] [ 11:36 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
در پنجمین روز از هفته دولت، رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. رهبر معظم انقلاب سخنان مهمی در رابطه با تحولات منطقه ایراد کردند.
گروه داخلی «تیتریک» ؛ حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در اولین دیدار هیأت دولت یازدهم، با قدردانی از هماهنگی دولت و مجلس برای آغاز به کار سریع دولت جدید، آقای روحانی را رئیس جمهوری مطلوب، مورد اعتماد و دارای سوابق روشن انقلابی خواندند و با تبیین شاخص های مهم دولت مطلوب از جمله سلامت اعتقادی و اخلاقی، خدمت به مردم، عدالت، سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد، قانون گرایی، حکمت و خردگرایی و تکیه بر ظرفیت درون زای کشور تأکید کردند: اقتصاد و علم را در اولویت قرار دهید و با مهار تورم، تأمین نیازهای اساسی مردم، رونق تولید و ایجاد تحرک و آرامش در عرصه اقتصادی، امید مردم به آینده را استمرار و افزایش دهید.
ایشان همچنین تهدید امریکا به دخالت در سوریه را، فاجعه ای قطعی برای منطقه خواندند و تأکید کردند: هرگونه دخالت و جنگ طلبی یقیناً به ضرر آتش افروزان خواهد بود. حضرت آیتالله خامنهای با تبریک هفته دولت به همه مسئولان، مدیران و کارکنان خدوم قوه مجریه خاطرنشان کردند: هفته دولت با نام دو شهید فرزانه رجایی و باهنر زینت یافته است و اقدام همه دولتها در سرلوحه قرار دادن نام و اهداف این دو شهید، حرکتی پرمعنا است. ایشان با تحسین سرعت عمل و پیگیری رئیس جمهور برای معرفی فوری وزیران به مجلس شورای اسلامی افزودند: رأی خوب مجلس به وزیران پیشنهادی نیز زمینه ساز آغاز بکار سریع دولت جدید بود که این مسئله نشان دهنده هماهنگی ارزشمند دو قوه و حساسیت قابل تقدیر رئیس جمهور و مجلس برای شروع سریع فعالیتهای دولت بود. رهبر انقلاب با ابراز امیدواری برای بروز عینی نقاط قوت دولت یازدهم و استمرار و افزایش امیدهای مردم افزودند: وجود آقای روحانی با «سوابق روشن مبارزاتی و انقلابی و مواضع خوب و درست در سه دهه اخیر»، بدون تردید از نقاط قوت دولت جدید است. ایشان با اشاره به عزم راسخ رئیس جمهور برای حل مشکلات افزودند: انشاءالله هیأت دولت با تکیه بر عزم مستحکم بتواند با حرکت در مسیر درست، وظایف سنگین خود را به انجام برساند. سخنان رهبر انقلاب در اولین دیدار هیأت دولت یازدهم با تبیین شاخص های مهم دولت مطلوب اسلامی ادامه یافت. حضرت آیتالله خامنهای سلامت اعتقادی و اخلاقی را از شاخص های برجسته دولت مطلوب اسلامی برشمردند و افزودند: این اعتقادات و نگاه صحیح به حقایق جامعه، منجر به سلامت عملکرد دولت خواهد شد. ایشان در همین زمینه، مجموعه بیانات، رهنمودها و مواضع امام خمینی (رض) را شاخصی اساسی خواندند و تأکید کردند: اصول و ارزشهای انقلاب در سخنان و مواضع امام، متجلی است و اگر عملاً پایبند و دلبسته آنها باشیم و در مواقع ابهام نیز به آنها رجوع کنیم، به فضل الهی، کارها «خوش آینده» خواهد بود و به پیش خواهیم رفت. رهبر انقلاب در تبیین بیشتر شاخص سلامت اعتقادی و اخلاقی، اطمینان و اعتماد کامل به وعده های یاری خداوند را کاملاً ضروری برشمردند و افزودند: در تجربیاتی مانند پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و غلبه بر شورشهای متعدد قومی در اوایل انقلاب، ملت و مسئولان کشور، تحقق وعده های پروردگار را کاملاً لمس کردند که این تجربه های ارزشمند، زمینه ساز اعتماد کاملتر به وعده های نصرت و یاری خداوند است. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به سخنان آقای روحانی افزودند: اعتماد به پروردگار و نگاه درست، عاقلانه و بخردانه، حلال مسائل خواهد بود. خدمت به خلق، دومین شاخصی بود که رهبر انقلاب اسلامی در بیان ویژگی های دولت مطلوب اسلامی، به آن پرداختند. ایشان خدمت به مردم را گفتمان اصلی دولت اسلامی و فلسفه وجودی مسئولان خواندند و تأکید کردند: هیچ مسئله ای نباید مسئولان را از خدمت به مردم غافل کند. حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: دیدگاهها و سلایق متفاوت سیاسی – اقتصادی و اجتماعی حاشیه است و خدمت به مردم متن، اجازه ندهید حاشیه ها بر متن اثر بگذارد. رهبر انقلاب، عبور سریع فرصت خدمت به مردم را به دولت جدید گوشزد کردند و افزودند: به همه دولتهای قبلی نیز گفتم که فرصت 4 یا 8 سال مسئولیت، به سرعت می گذرد اما همین مدت محدود، شامل فرصتهای بی پایان برای خدمت به ملت است که نباید هیچکدام را از دست داد. حضرت آیتالله خامنهای در بحث خدمت به مردم،نگاه و کار جهادی را ارزشمند برشمردند و افزودند: کار جهادی به معنای بی قانونی نیست و من بشدت مخالف بی قانونی هستم اما در چارچوب قوانین نیز می توان به دور از نگاه مرسوم اداری، با «نگاه جهادی و شوق آرمانی»، عمل کرد و موانع را پشت سر گذاشت. حضرت آیتالله خامنهای عدالت را از دیگر شاخص های مهم دولت مطلوب اسلامی برشمردند و افزودند: همچنانکه قبلاً نیز تأکید شده ما در پی پیشرفت و یا به تعبیر رایج توسعه هستیم اما قطعاً این پیشرفت باید با عدالت همراه باشد و گرنه جامعه مانند کشورهای غربی دچارشکاف و تبعیض و نارضایتی خواهد شد. سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد چهارمین شاخص دولت مطلوب از نگاه رهبر انقلاب اسلامی بود. ایشان به اعضای دولت جدید یادآور شدند منصب حکومتی جایگاه وسوسه انگیز قدرت و منابع مادی است، مانند یک چشم بصیر و یک نورافکن قوی و دائم، مراقب باشید دستگاه تحت مدیریت شما از وسوسه فساد، دور و در امان بماند. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به وجود دستگاههای نظارتی از هر سه قوه، خطاب به هیأت دولت افزودند: فساد همچون موریانه است، با قاطعیت و تدبیر جلوی رخنه «فساد، پارتی بازی، رشوه و اسراف» را بگیرید تا اصولاً نیازی به ورود دستگاهای نظارتی به حیطه مدیریتی شما، پیش نیاید. رهبر انقلاب، کارکنان و مسئولان دستگاههای اجرایی را انسانهایی پاک و شریف برشمردند و افزودند:» وجود چند انسان ناسالم، متأسفانه مثل میکروب، زحمات و تلاشهای کارکنان خدوم دستگاهها را زیر سؤال می برد که باید جلوی این کار را گرفت. حضرت آیتالله خامنهای، قانونگرایی را از دیگر شاخص های بسیار مهم دولت مطلوب دانستند و افزودند: قانون، ریل حرکت دولت است و اگر به هر دلیلی از آن خارج شوید کشور و مردم، صدمه میبینند. ایشان افزودند: ممکن است برخی قوانین ناقص و معیوب باشد اما ضرر عمل نکردن به همین قوانین بیشتر از اجرای آنهاست بنابراین تلاش کنید قانون گرایی در همه دستگاهها نهادینه شود. رهبر انقلاب اجرای اسناد بالادستی از جمله سیاستهای کلی نظام و سند چشم انداز را از لوازم قانون گرایی برشمردند و افزودند: مصوبات شوراهای عالی از جمله شواری عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی که بسیار مهم است باید معتبر شناخته و براساس آنها عمل شود. رهبر انقلاب در همین زمینه، سیاستهای کلی تحول نظام اداری را نیز بسیار مهم خواندند و افزودند: در اجرای این سیاستها متأسفانه تأخیر شده که باید آن را اجرایی کرد. حکمت و خردگرایی ششمین شاخص مورد تأکید رهبر انقلاب در دیدار با آقای روحانی و کابینه وی بود. ایشان با توصیه مؤکد به دولت برای استفاده از ظرفیت خوب کارشناسان داخلی در همه زمینه ها و عرصه ها افزودند: باید قبل از هر اقدام و حتی هر اظهار نظر و موضع گیری، مطالعات کارشناسی لازم انجام شود چرا که هزینه برطرف کردن تبعات منفی کارهای ناپخته و سخنان ناسنجیده بسیار زیاد است. تکیه بر ظرفیت درون زای داخل کشور، نکته مهم دیگری بود که رهبر انقلاب توجه هیأت وزیران را به آن جلب و تأکید کردند: کلیه حل مشکلات در ظرفیتها و امکانات داخل کشور است که باید با خردمندی از آنها بهره گرفت. حضرت آیتالله خامنهای در تشریح بیشتر ضرورت تکیه بر ظرفیتهای درونی کشور افزودند: این حرف به معنای استفاده نکردن از ظرفیتهای بیرونی نیست بلکه نکته اساسی این است که نباید به خارج امید بست و به آن اعتماد کرد. رهبر انقلاب با اشاره به جبهه دشمنان انقلاب افزودند: واقعیت این است که از جبهه خصم، نمی توان و نباید انتظار دوستی و صمیمیت داشت. ایشان خاطرنشان کردند: سهم هر کشور در مناسبات بین المللی به اقتدار درونی آن کشور وابسته است بنابراین باید تلاش کرد روند اقتدار روزافزون داخلی کشور، استمرار یابد و تقویت شود. رهبر انقلاب اسلامی در ادامه چند نکته را درخصوص اولویت های اصلی دولت یازدهم متذکر شدند. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به تازه نفس بودن اعضای دولت و در عین حال محدود بودن فرصت ها و همت ها تأکید کردند: مسائل اقتصادی و پیشرفت علمی دو اولویت اصلی کشور هستند که باید مورد توجه و اهتمام ویژه قوه مجریه و همچنین قوای دیگر قرار گیرند. ایشان درخصوص مسائل اقتصادی به زیرساخت های خوب اقتصادی که ظرف 10 سال گذشته در کشور ایجاد شده است اشاره کردند و افزودند: با توجه به این زیر ساخت ها، باید ایجاد ثبات و آرامش ذهنی در مردم و بازار، کاهش تورم، تأمین نیازهای اساسی مردم و تحرک بخشیدن به تولید ملی در دستور کار فوری دولت قرار گیرد. رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: این اقدامات فوری، در واقع، آغاز حماسه اقتصادی است که در ابتدای سال بر آن تأکید شد. حضرت آیتالله خامنهای افزودند: البته تحقق حماسه اقتصادی نیازمند حرکتی بلندمدت است و هیچ انسان منصفی از دولت توقع حل سریع همه مشکلات اقتصادی را ندارد ولی انتظار حرکت به سمت حل مشکلات با نگاه حکیمانه و مدبرانه، وجود دارد. ایشان با اشاره به بررسی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفتند: اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد ریاضتی نیست بلکه اقتصادی است که بتواند در مقابل بحران ها و جزر و مدهای بین الملل مقاوم باشد. رهبر انقلاب اسلامی همچنین به حرکت پرشتاب علمی که از 10 سال پیش آغاز شده است، اشاره و تأکید کردند: این حرکت پرشتاب علمی به هیچ وجه نباید متوقف شود. حضرت آیتالله خامنهای کلید اصلی حل مشکلات اقتصادی کشور را تکیه بر علم دانستند و افزودند: در زمینه اقتصاد، تکیه بر پیشرفت علمی و شرکت های دانش بنیان، قطعاً از فروش نفت و خام فروشی ها بسیار پرسودتر خواهد بود. رهبر انقلاب اسلامی، وزارت علوم و فناوری، و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را دو متولی اصلی حرکت علمی کشور دانستند و افزودند: وزارتخانه ها و دستگاههای خدماتی همچون وزارت صنعت، تجارت و بازرگانی و وزارت جهاد کشاورزی باید با همکاری نزدیک با دو متولی اصلی، زمینه استفاده از پیشرفتهای علمی دانشگاهها و مراکز علمی را بوجود آورند و تحرک علمی دانشگاهها را دو چندان کنند. حضرت آیتالله خامنهای، با توصیه مؤکد به دولت برای حمایت از شرکت های دانش بنیان، خاطرنشان کردند: یکی از موضوعات مهم در حرکت علمی کشور، تکمیل زنجیره علم و فناوری است. ایشان در تشریح این زنجیره، افزودند: این زنجیره از ایده و فکر شروع می شود و سپس به علم و فناوری می رسد و در نهایت به تولید و بازار منتهی می شود، بنابراین رسیدن به فناوری صرف کافی نیست بلکه این زنجیره باید تا انتها تکمیل شود. رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع سیاست خارجی اشاره کردند و تأکید کردند: اگر در این عرصه، عزت، حکمت و مصلحت بدرستی فهم و اجرا شود، سیاست خارجی در طراز نظام جمهوری اسلامی خواهد شد. حضرت آیتالله خامنهای به شرایط حساس و بحرانی منطقه نیز اشاره کردند و گفتند: ما به هیچ وجه تمایلی به دخالت در امور داخلی مصر نداریم اما، نمی توانیم چشمان خود را بر کشتار مردم مصر ببندیم. ایشان تأکید کردند: ما کشتار مردم مصر را که مسلح هم نبودند، محکوم می کنیم. رهبر انقلاب اسلامی افزودند: عامل این کشتار هرکسی که باشد، از نظر جمهوری اسلامی ایران محکوم است. حضرت آیتالله خامنهای گفتند: در مصر باید از جنگ داخلی بشدت پرهیز شود زیرا جنگ داخلی در مصر یک فاجعه برای دنیای اسلام و منطقه خواهد بود. ایشان با تأکید بر لزوم بازگشت به دموکراسی و رأی مردم در مصر، خاطرنشان کردند: مردم مصر بعد از سالها حکومت استبدادی، به برکت بیداری اسلامی انتخابات سالمی را برگزار کردند که این روند دموکراسی متوقف شدنی نیست. رهبر انقلاب اسلامی درخصوص تحولات سوریه، تهدید و دخالت احتمالی امریکا را یک فاجعه برای منطقه خواندند و تأکید کردند: اگر چنین اقدامی انجام شود، امریکاییها قطعاً همانند دخالت در عراق و افغانستان، ضرر خواهند کرد. حضرت آیتالله خامنهای افزودند: دخالت قدرتهای فرامنطقه ای و خارجی در یک کشور، نتیجه ای جز آتش افروزی نخواهد داشت و نفرت ملتها از آنها را نیز افزایش خواهد داد. ایشان تأکید کردند: این آتش افروزی همچون جرقه ای در انبار باروت است که ابعاد و پیامدهای آن نامشخص خواهد بود. در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهور در سخنانی با گرامیداشت هفته دولت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، به بیان رویکردهای داخلی و خارجی دولت یازدهم، شرایط کنونی کشور و همچنین شرایط منطقه و بین المللی پرداخت. رئیس جمهور با تأکید بر اینکه تلاش دولت یازدهم، بهره گیری از تجربیات و موفقیت های دولتهای گذشته و در عین حال درس آموزی از برخی ناموفقیت های دولتهای قبل است، افزود: رویکرد دولت در عرصه سیاست داخلی، ایجاد امنیت لازم در همه ابعاد، برای آرامش جامعه و تحقق حقوق شهروندی مردم است. آقای روحانی یکی از اهداف اصلی دولت یازدهم را ایجاد وفاق و انسجام و همدلی در عرصه اجتماعی، کاهش شکافها و استفاده از ظرفیت های همه دلسوزان و پابندان به «انقلاب، راه امام و خط رهبری» دانست و خاطرنشان کرد: بواسطه حماسه سیاسی 24 خرداد، اعتماد و امید مردم که بزرگترین سرمایه برای قدرت و امنیت ملی است، افزایش پیدا کرده و دولت مصمم به حفظ و افزایش این اعتماد و امید است. رئیس جمهور در بیان رویکرد دولت یازدهم در عرصه سیاست خارجی، به دخالتهای بیگانگان و شرایط پرآشوب منطقه اشاره کرد و گفت: در چنین شرایطی کشور ایران دارای ثبات و آرامش و امنیت ملی به معنی واقعی کلمه است اما دشمن تلاش دارد تا با فشارهای سیاسی و اقتصادی، بر جامعه و مردم تأثیرگذار باشد. آقای روحانی تأکید کرد: با وجود این فشارها، ملت ایران نشان داده است که در مقابل تحریم ها ایستادگی خواهد کرد و از حقوق مسلم خود صرفنظر نخواهد کرد. رئیس جمهور افزود: اگرچه تحریم ها، مشکلاتی را برای زندگی مردم بوجود آورده است اما این فشارها، تنفر تاریخی مردم را به کشورهایی که این تحریم ها را اعمال می کنند بویژه غرب، عمیق تر خواهد کرد. آقای روحانی خاطرنشان کرد: دولت به صراحت به جهان اعلام کرده که باید در قبال ملت ایران، بجای زبان تحریم، از زبان تکریم استفاده شود. رئیس جمهور افزود: دولت در عرصه بین المللی، همزمان، از زبان همزیستی مسالمت آمیز و زبان مقاومت و ایستادگی استفاده خواهد کرد. رئیس جمهور همچنین گزارشی از شرایط کشور بیان کرد و گفت: مشکلات ناشی از فشارهای اقتصادی موجب شده است که بخشهای مختلف کشور از جمله بانک ها و بنگاههای تولیدی با مشکلات عدیده ای مواجه شوند. آقای روحانی با اشاره به محقق نشدن بخشی از بودجه 210 هزار میلیارد تومانی امسال، افزود: بر همین اساس دولت، تلاش دارد تا در اصلاحیه بودجه 92، راهکارهای جدیدی برای خروج از شرایط فعلی در نظر بگیرد. رئیس جمهور، تأمین کالاهای اساسی مردم، تأمین منابع یارانه نقدی و تلاش برای افزایش تولید نفت و گاز را سه اولویت دولت در بخش اقتصادی برشمرد و خاطرنشان کرد: کمیسیون اقتصادی دولت موظف شده است در مدت 15 روز، موانع پیش روی رونق اقتصادی را شناسایی و سپس راه حل های کوتاه مدت برای عبور از این موانع را ارائه کند. آقای روحانی افزود: برای حل مشکلات اقتصادی، در هفته دو جلسه نیز به ریاست رئیس جمهور تشکیل می شود. رئیس جمهور تأکید کرد: با وجود همه مشکلات و پیچیدگی ها، دولت به آینده کاملاً امیدوار و به حل مشکلات مصمم است. آقای روحانی اعضای دولت را فرزندان انقلاب و پیروان خط امام (ره) و پایبندان به دیدگاههای رهبری دانست و گفت: همه اعضای دولت آماده ایثار و فداکاری و خدمت به مردم و حل مشکلات، هستند. رئیس جمهور در پایان ضمن تشکر از حمایت های رهبر انقلاب اسلامی از دولت یازدهم، از همکاری مجلس شورای اسلامی در رأی اعتماد به وزراء قدردانی کرد. منبع: دفتر مقام معظم رهبری [ چهارشنبه 92/6/6 ] [ 11:30 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
یک نماینده مجلس گفت: 95 درصد حامیان روحانی اصلاحطلب بودند و نمیتوان به دولت وی الزام کرد که فقط از اصولگرایان استفاده کند.
![]() وی اضافه کرد: ما نباید در همه کارهای دولت دخالت کنیم، اینکه بخواهیم درباره همه اتفاقات نظر بدهیم روش درستی نیست. این نماینده مردم درخانه ملت همچنین گفت: اگر فرد متخلفی در پستی قرار گیرد اشکالی وجود ندارد که مجلس نسبت به آن اعتراض کند اما اینکه بخواهیم صرفا به خاطر گرایش سیاسی به مسئلهای اعتراض کنیم، وارد نیست. وی با بیان اینکه باید قبول کنیم 95 درصد حامیان حسن روحانی اصلاحطلب بودند، تصریح کرد: نمیتوانیم به دولت روحانی الزام کنیم که شما فقط باید از اصولگرایان استفاده کنید، در واقع طبیعی است که آنها بخواهند از افراد شایسته همه گروهها بهره ببرند. وی در پاسخ به سوالی در خصوص خبرهای منتشر شده درباره انتصاب اولین سخنگوی زن وزارت خارجه در کشور، گفت: این انتصاب بستگی به توانایی آن فرد دارد، اگر آدم توانایی باشد این اقدام می تواند آثار مطلوبی در پی داشته باشد نماینده مردم تهران در مجلس افزود: اگر زنی با پوشش اسلامی در عرصه بینالمللی اظهار نظر کند، به نوعی ترویج حجاب است که میتواند مفید باشد و اگر فرد منصوب شده توانا باشد این اقدام مثبت است اما اگر صرفا بخواهیم تظاهر کنیم که از بانوان استفاده کردهایم و صرفا یک نمایش تبلیغی باشد، گام مثبتی برنداشتهایم. مطهری در همین زمینه تاکید کرد: اگر این اقدام بنا بر مصالحی مانند اینکه در جمهوری اسلامی خانمها هم مناصب بالایی دولتی را بر عهده میگیرند صورت گیرد اقدام مطلوبی است اما اگر خانم ظریف و ناتوانی را صرفا برای نمایش بیاوریم اقدام مناسبی انجام نشده است. وی در پاسخ به سوال دیگری درباره گزینههای مطرح در وزارت امور خارجه گفت: شنیدهام خانمی به نام افخم برای این پست مطرح است اما وی را نمیشناسم. مطهری درباره انتصاب سفرای زن نیز اظهار داشت: در این مورد هم به توانایی افراد بستگی دارد. اگر واقعا فردی سلسله مراتب را طی کرده باشد و آدم توانمندی است میتواند فرد مفیدی باشد اما اگر صرفا بخواهیم از زنی در پستی استفاده کنیم اقدام مثبتی صورت نگرفته است. نماینده مردم تهران درمجلس در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه به نظر شما در خصوص تخلفات مالی روزهای آخر دولت که در این ایام مباحثی درباره آن مطرح میشود، صرفا باید به لغو مجوز دانشگاه ایرانیان بسنده کرد یا محاکم قضایی نیز باید این موضوع را دنبال کند؟، گفت: روشن است که اگر تخلف مالی صحت داشته باشد باید در محاکم قضایی رسیدگی شود. وی اضافه کرد: هم دولت میتواند در این زمینه شاکی باشد و هم دادستان به عنوان مدعیالعموم؛ بالاخره شوخی نیست که 16 میلیارد تومان جابجا شود اما باید بررسی شود که این خبر قطعی است یا نه. وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا با توجه به مواضع سیاسی آقای انصاری انتصابش به سمت معاون پارلمانی رئیسجمهور را مناسب میدانید، اظهار داشت: به نظرم خوب است؛ آقای انصاری دارای تجربه در مجلس و حضور در کمیسیون برنامه و بودجه است و در کل قدرت مطلوبی در دفاع از لوایح دولت دارد. وی افزود: آقای انصاری میتواند درباره طرحهای مجلس هم اظهار نظر خوبی داشته باشد و در کل فردی منطقی، معتدل و مطلوب است؛ البته ممکن است در ابتدا برخی از نمایندگان به خاطر اصلاحطلب بودن وی از این اقدام ناراضی باشند اما تصور میکنم او میتواند در مجلس موثر باشد. وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا خبر بازداشت معاون اول سابق رئیسجمهور را شنیدهاید، گفت: من هم این خبر را شنیدهام. مطهری در پاسخ به سوال دیگری در خصوص آخرین اخبار مربوط به کارگذاشتن شنود در دفتر کارش گفت: دیروز در این باره مصاحبه کردهام؛ تاکنون خبر تازهای نشده است. این نماینده مردم در مجلس افزود: ما هم منتظریم تا موضوع بررسی شده و موضوع مشخص شود این افراد چه کسانی بودند و چه انگیزهای داشته و از کجا دستور گرفتهاند؛ در زمان آقای مصلحی قول دادم که در این باره گزارش دهم اما عملی نشد. منبع: فارس [ چهارشنبه 92/6/6 ] [ 11:29 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
ناصر العمر، شیخ وهابی فتوای جهاد نکاح تروریست های سوری با خواهران خود را صادر کرد. او افزود، برخی افراد امروز انتقادات شدیدی به فتواهایی درباره "جهاد نکاح" صادر شده دارند، اما چرا درباره قتل زنان و کودکان بی گناه سوری حرفی نمی زنند.
گروه بین الملل «تیتریک» ؛ شیخ وهابی در سخنرانی خود در شبکه ماهواره ای وصال که نزدیک به گروه های تکفیری تندرو در سوریه است، از انتقادات وارده به فتوای "جهاد نکاح" گله کرد!
وی گفت ، برخی افراد انتقادات شدیدی را به فتواهایی دارند که به برادران مجاهد اجازه جهاد نکاح می دهد، اما جالب است که کسی کشتار صورت گرفته توسط سوریه را به یاد نمی آورد و از آن گله ای نمی کند. وی ایران و سوریه را به جنایات اخیر در سوریه متهم کرد و گفت که این دو کشور در تلاش برای تشکیل و پر رنگ کردن هلال شیعی هستند و تمایلی ندارند که سنی ها در منطقه نقشی را ایفا کنند. سایت مسلمانان جهان نوشت: "ناصر العمر" در سخنان خود اظهار داشت که مجاهدین در سوریه می توانند در غیاب زنان مجاهد نامحرم با محارم خود ازدواج کنند. او اعلام کرد اگر دسترسی به نامحرم آسان نباشد، مجاهدین می توانند با محارم و خواهران خود "عقد نکاح" داشته باشند. لازم به ذکر است که این شیخ وهابی نخستین بار نیست که چنین فتوای جنجالی را بیان می کند. پیش از این او از اسارت زنان شیعی و توزیع آنها بین مجاهدین سخن گفته بود. منبع: شبکه خبر [ چهارشنبه 92/6/6 ] [ 11:28 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |