سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند. درعصر ارتباطات‌ نفس بکشم یا قرون وسطا. وقتی خبری ازتو نباشد. دوره جاهلیت است. اللهم عجل لولیک الفرج .... 
قالب وبلاگ
باید از کسانی که به عادی سازی روابط تهران و قاهره ایراد می‌گیرند و دائما نسبت به مخاطرات آن هشدار می‌دهند پرسید چگونه است که رابطه با تهران را رد می‌کنید اما مانعی برای عادی سازی روابط با تلاویو ندارید؟

[ دوشنبه 92/1/19 ] [ 8:47 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
یکی از شاخصه های انتخابات یازدهم، تعداد زیاد نامزدهایی است که برای این انتخابات اعلام نامزدی کرده اند.

به گزارش گروه سیاسی«تیتریک»؛اعضای ائتلاف پیشرفت متشکل از علی اکبرولایتی، محمدباقر قالیباف و غلامعلی حداد عادل در کنار چهره هایی مثل مصطفی پورمحمدی، محسن رضایی، علی فلاحیان، حسن سبحانی، علی نیکزاد، محمد شریعتمداری، ارسلان فتحی پور، محمدرضا باهنر، محمد حسن ابوترابی فرد، یحیی آل اسحاق، حسن روحانی، نهضت کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را راه انداخته اند. طوری که گمان می رود این دوره از انتخابات، به لحاظ تعداد نامزد، رکوردی جدید در ادوار مختلف انتخابات ریاست جمهوری ثبت کند

بیشترین تعداد شرکت کننده ها و در واقع رقابت کننده های انتخابات ریاست جمهوری ایران مربوط به انتخابات دوره اول ریاست جمهوری که پنجم بهمن ماه سال 1358 برگزار شد. در آن انتخابات 124 نفر نامزد شده بودند که با اعلام انصراف یا استعفای برخی در نهایت 106 نفر به رقابت پرداختند. ابوالحسن بنی صدر با کسب 10 میلیون و 752 رای به عنوان نخستین رئیس جمهور ایران انتخاب شد. شش نامزد دیگر این انتخابات آرایی بین 40 هزار تا 2 میلیون کسب کردند و مجموع آرای 99 نامزد دیگر 2 هزار و 110 رای بود.

بعد از اولین دوره انتخابات ریاست جمهوری و در واقع از دومین دوره انتخابات ریاست جمهوری که در سال 1360 و پس از عزل بنی صدر خائن برگزار شد، شورای نگهبان قانون اساسی، وارد بررسی صلاحیت نامزدها شد. در آن دوره از انتخابات 71 نفر برای شرکت در کارزار ریاست جمهوری اعلام آمادگی کردند که که صلاحیت محمد علی رجایی، علی اکبر پرورش، عباس شیبانی و حبیب الله عسگراولادی تایید شد.
چندماه بعد با شهادت محمدعلی رجایی انتخابات سوم هم با حضور 4 نامزد برگزار شد. آیت الله سیدعلی خامنه ای، سیدعلی اکبر پرورش، حسن غفوری فرد و سیدرضا زاوره ای نامزدهای تایید صلاحیت شده این دوره از انتخابات بودند.
بعد از این دوره، تعداد نامزدها در دوره های بعد کاهش یافت. چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری 25 مرداد با حضور سه نامزد برگزار شد و چهارسال بعد در سال 68 پنجمین دوره انتخابات با حضور دو نامزد یعنی آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی و عباس شیبانی برگزار شد. دوره پنجم انتخابات ریاست جمهوری، به لحاظ آماری کمترین تعداد تایید صلاحیت شده ها را در ادوار مختلف داشت. 75 نفر نتوانستند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند.
در انتخابات ششم که در سال 72 برگزار شد هم 4 نامزد حضور داشتند. علاوه بر اکبر هاشمی رفسنجانی که پیروز این انتخابات بود، عبدالله جاسبی رئیس وقت دانشگاه آزاد، رجبعلی طاهری استاندار وقت تهران در دولت هاشمی و احمد توکلی رقبای انتخاباتی بودند.
هفتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هم با حضور 4 نامزد برگزار شد. سید محمد خاتمی، محمد محمدی ری شهری، رضا زواره ای و علی اکبر ناطق نوری نامزدهای تایید صلاحیت شده این انتخابات بودند. 4 سال بعد اما انتخابات ایران با تعدد نامزدها مواجه بود. تعداد نامزدهای آن دوره از انتخابات تنه به تنه تعداد نامزدهای دوره پیش رو می زد. محمد خاتمی، احمد توکلی، علی شمخانی، عبدالله جاسبی، حسن غفوری فرد، منصور رضوی، شهاب الدین صدر، علی فلاحیان، مصطفی هاشمی‌طبا و محمود کاشانی نامزدهای این دوره از انتخابات بودند. از این جهت انتخابات هشتم را می توان دومین انتخابات ایران از لحاظ تعدد نامزدها به شمار آورد.
انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 1384 که در جریان آن محمود احمدی نژاد به عنوان ششمین رئیس جمهور ایران انتخاب شد با حضور 8 نامزد برگزار شد.
شورای نگهبان ایران صلاحیت این 8 نامزد را از بین 1014 نفری که برای انتخابات ریاست جمهوری ایران ثبت نام کرده بودند، تایید کرده بود.
محمود احمدی نژاد، اکبر هاشمی رفسنجانی، علی اردشیر لاریجانی، مصطفی معین، محسن مهرعلیزاده، محمد باقر قالیباف، مهدی کروبی نامزدهای این دوره بودند.
انتخابات دوره گذشته با حضور 4 نامزد برگزار شد و حالا باید دید در انتخابات یازدهم صلاحیت چه تعداد از دو سه جین نامزدی که اعلام آمادگی کرده اند تایید می شود اما قطعا هیچ انتخابات ریاست جمهوری به پای انتخابات دوره اول که با 106 نامزد برگزار شد نخواهد رسید.


منبع:برداشت


[ دوشنبه 92/1/19 ] [ 8:46 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
شبکه بی‌بی‌سی فارسی وابسته به وزارت امورخارجه انگلیس، قصد دارد بعد از پایان ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد، مستندی از عملکرد 8 ساله وی را تهیه کند.
منبع: فارس

[ شنبه 92/1/17 ] [ 9:4 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
ایشان هر چقدر بخواهند صحبت می کنند. چرا شما برای ایشان وقت تعیین می کنید؟

به گزارش گروه سیاسی«تیتریک»؛رئیس جمهور در بازدید ناگهانی خود از ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی که به همراه برخی از اعضا هیات دولت و شخص مشایی بود به ملک زاده تذکر کرد.


به نقل از شریان نیوز،بعد از صحبت های احمدی نژاد ، رئیس جمهور به ملک زاده دستور می دهد که  از مشایی هم برای سخنرانی دعوت به عمل آورد. در نتیجه ملک زاده که مجری این مراسم بود از مشایی دعوت کرد و در کلام خود اینگونه گفت: به مدت 5 دقیقه از فرمایشات مهندس مشایی استفاده می کنیم که ناگهان احمدی نژاد به ملک زاده گفت، ایشان هر چقدر بخواهند صحبت می کنند. چرا شما برای ایشان وقت تعیین می کنید؟


[ شنبه 92/1/17 ] [ 7:16 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

*  حلقه انحرافی که خود را برای یک تجمع بزرگ انتخاباتی آماده می‌کند، به رابطان استانی‌اش دستور داده است دو تا سه هزار نفر را به تهران اعزام کنند. در این تجمع قرار است با شعارهایی چون «زنده باد بهار» در یک ورزشگاه، کاندیدای این حلقه معرفی شود. گفته می‌شود پوسترها و پرچم‌های این مراسم سفارش داده شده است. این در حالی است که این حلقه برای ایجاد انشقاق در جریان اصول‌گرایی به‌صورت مستقیم و یا با واسطه، سراغ برخی چهره‌های اصول‌گرا رفته و آن‌ها را به نامزدی ترغیب کرده است. به این افراد وعده داده شده که هزینه‌های انتخاباتی آنان تأمین خواهد شد!


   *  در تعطیلات عید، با تبلیغ گسترده برخی شبکه‌های ماهواره‌ای مبنی بر برگزاری کنسرت سه خواننده لس‌آنجلسی در اربیل عراق، جمعی از هم‌وطنانمان به منطقه کردنشین اربیل سفر کردند. فضای نامناسب و حمله برخی جوانان اربیلی به این مراسم، موجب هرج‌ومرج شد تا جایی‌که غیر اخلاقی‌ترین رفتار با برخی از زنانی که پوشش نامناسب داشتند، انجام گرفت. باوجود تلاش برخی شبکه‌های ماهواره‌ای برای آرام جلوه دادن این برنامه، شبکه من‌وتو که سردمدار این‌گونه حرکت‌های ضداخلاقی است، سعی کرد این حرکت را توجیه کند.


   *  بر اساس گزارش منابع آگاه، برخی مقامات غربی با برخی از حکام عرب حوزه خلیج‌فارس دیدارهای محرمانه‌ای داشتند و تصمیم دارند با ایجاد آشوب در ایران به هنگام انتخابات و به‌کارگیری مجموعه گروه‌های تروریستی، در تعدادی از شهرهای ایران عملیات خرابکاری انجام دهند. غربی‌ها از افراد ضعیف‌النفس و وابسته خارج‌نشین که در رکاب آمریکا و حکام عرب حوزه خلیج‌فارس به ایران خنجر می‌زنند، در جوسازی روانی بهره می‌گیرند و قطر و عربستان، حمایت مالی این مجموعه‌های مأمور در طرح فتنه را به‌عهده گرفته‌اند.


[ شنبه 92/1/17 ] [ 2:26 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]

پایگاه اینترنتی کریستین ساینس مانیتور 5 آوریل 2013 (16 فروردین) در مقاله‌ای به گفت‌و‌گوهای هسته‌ای ایران و غرب پرداخت و نوشت: به‌موازات آغاز گفت‌و‌گوهای هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی در قزاقستان، ایران و آمریکا باید شهروندان خود را به همکاری و دیدار با یکدیگر ترغیب کنند. پس از 34 سال دشمنی ایران و آمریکا، حال این فرصت برای رفع اختلاف‌های متقابل به‌وجود آمده است. دولت اوباما تمایل خود به ورود به گفت‌و‌گوهای دوجانبه با ایران را تکرار کرده است. آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر ایران، به این موضع‌گیری آمریکا چنین پاسخ داده است که ایران زمانی در برابر گفت‌و‌گوها نرمش نشان می‌دهد که آمریکا «حسن نیت خود را اثبات کند.» این تشخیص وجود دارد که دولت‌های ایران و آمریکا باید به منظور ایجاد صلح و ثبات با یکدیگر همکاری کنند؛ اما راه‌های دیگری به‌جز گفت‌و‌گوهای دیپلماتیک وجود دارد که می‌تواند ملت‌ و مردم ایران و آمریکا را به هم نزدیک کند و اعتمادسازی صورت گیرد.
   در ادامه مقاله آمده است: مردم دو کشور می‌توانند به‌طور مستقیم با یکدیگر تعامل داشته باشند، بدون اینکه دولت‌های آن‌ها به مصالحه برسند. پیشنهاد می‌شود که دولت‌های ایران و آمریکا بار دیگر دیپلماسی غیرنظامی و غیررسمی را تقویت کنند و روابط متقابل شهروندان دو کشور گسترش یابد که نتیجه آن، درک متقابل و رفتار عادی و متمدنانه خواهد بود. باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در پیام نوروزی خود به مردم ایران، بیتی از شعر حافظ (شاعر ایرانی) را خواند: «درخت دوستی بنشانیم.» آقای اوباما اظهار امیدواری کرد که «روزگار تازه میان دو ملت به وجود آید و ثمره آن، دوستی و صلح باشد.» در واقع، آمریکایی‌ها و ایرانی‌های بسیاری، دوستی‌های محکم و شخصی با یکدیگر دارند که باوجود دشمنی دولت‌های آمریکا و ایران، این موضوع، نکته مهمی به شمار می‌رود. هزاران دانشجوی ایرانی هر ساله در آمریکا تحصیل می‌کنند و به‌طور کلی در ایران گرایش مردم در قبال مردم آمریکا، دوستانه است. با وجود این، به دلیل دشمنی رسمی دو دولت، فاصله میان ایرانی‌ها و آمریکایی‌ها در حال افزایش است. در هر دو کشور، سیاه‌نمایی علیه یکدیگر صورت می‌گیرد.
   در پایان مقاله آمده است: با توجه به اینکه توافق میان دو دولت ایران و آمریکا باید با حمایت مردم این دو کشور همراه باشد، باید فرصت‌هایی برای دیدار چهره‌به‌چهره و همکاری به‌وجود آید. دو دولت باید افراد و گروه‌های اجتماعی و دانشگاهی و سایر گروه‌ها را ترغیب کنند که مطابق منافع دوجانبه فعالیت داشته باشند. آمریکایی‌ها و ایرانی‌های بسیاری اهمیت این ابتکارعمل‌های اجتماعی و حرفه‌ای را تشخیص می‌دهند و آماده فعالیت هستند؛ اما موانع بسیاری، از تعامل غیررسمی مردم ایران و آمریکا جلوگیری می‌کند. این موانع قانونی و نیز آثار جانبی و منفی هستند که از نبود رابطه رسمی دولت‌های این دو کشور نشئت می‌گیرند. محدودیت‌های حقوقی و اقتصادی در برابر شهروندان آمریکایی، مسافرت به ایران را برای شهروندان آمریکایی دشوار می‌کند. می‌توان این موانع را رفع کرد. سپتامبر 1999 ایران در پاسخ به نامه بیل کلینتون به محمد خاتمی نوشت: «جمهوری اسلامی ایران نیات خصمانه‌ای در مقابل آمریکایی‌ها ندارد و ملت ایران نیز چنین خصومتی ندارد؛ بلکه به ملت بزرگ آمریکا احترام می‌گذارد.» بسیاری از اظهارنظرهای اخیر دولت ایران نیز منعکس‌کننده چنین نیتی است به‌طوری‌که اوباما در پیام نوروزی سال 2012 گفت: «دلیلی وجود ندارد که آمریکا و ایران اختلاف داشته باشند... از مردم ایران می‌خواهم بدانند که آمریکا به دنبال گفت‌و‌گو برای شنیدن دیدگاه‌های شما و درک آرما‌ن‌های شماست.» تسهیل حوزه‌های گردشگری، تحصیل، بشردوستانه، رسانه‌‌ای، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و روابط پارلمانی می‌تواند به ایجاد روابطی پایدار و مبتنی بر احترام و منافع مشترک منجر شود. 
   اخبار و تحلیل‌ها: برای همگان واضح است که آغازکننده تیرگی روابط، دولت آمریکا بوده که روزبه‌روز نیز بر شدت آن افزوده است. اتفاقاً پیام نوروزی اوباما که در تضاد کامل با عملکرد وی درباره ایران است، مزورانه بودن ادعاهای دولتمردان آمریکا را نشان می‌دهد و با وجود چنین رفتاری، برای بازنگری در روابط با آمریکا لزومی وجود ندارد. در حوزه روابط شهروندی نیز باید گفت آمریکایی‌ها برای سودجویی‌های بیشتر و جبران ضعف‌های دیپلماسی، این حوزه را آلوده کرده‌اند به نحوی که زمینه‌های لازم برای مثبت‌اندیشی درباره روابط شهروندی نیز از بین رفته و دولتمردان آمریکا مسبب آن هستند. کلید حل این مشکلات در اختیار مقامات آمریکا است و اگر نیت صادقانه و خیرخواهانه‌ای وجود دارد، آن‌ها باید وارد عمل شوند تا نوبت ایران نیز فرا رسد.


[ شنبه 92/1/17 ] [ 2:25 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
روز گذشته عده ای از شیطان پرستان که تعدادی از منافقین نیز همراه آنها دیده می شد در پاریس اقدام به آتش زدن پرچم منقش به نام حضرت محمد (ص) کردند وسپس درب ورودی مسجد جامع در مرکز شهر پاریس را به آتش کشیدند.

به گزارش دین واندیشه «تیتر یک» ، پاریس که مدتهاست محل امنی برای جولان دادن گروه های شیطان پرست و عناصر منافقین و سلطنت طلب های ضد انقلاب شده است دیروز در اقدامی شرم آور شاهد به آتش کشیده شدن پرچم منقش به نام حضرت محمد (ص) و درب ورودی مسجدی نزدیک شهر لیون که متعلق به مسلمانان مقیم پاریس است بود.
این آتش زدن توسط چند زن فاحشه از یک گروه افراطی شیطان پرست فرانسوی بوده سر زده است اما تعدادی از منافقین و سلطنت طلب ها نیز در نزدیکی مسجد جامع شهر پاریس مشاهده شده اند که از کنار نظاره گره این اقدام شرم آور بوده اند.
این اقدام از پیش طراحی شده با حمایت عناصر ضد انقلاب در پاریس برای اسلام هراسی و توهین به مقدسات مسلمانان وبه ویژه شیعیان روی داده است .
بر اساس مشاهدات عینی خبرنگار افتخاری قم فردا در پاریس این زنان فاحشه که چند زن تونسی بوده اند با حمایت منافقین و سلطنت طلب های مقیم پاریس تشویق و دست به این اقدام زده اند به دلیل اینکه خبرنگاران و دوربین های چند شبکه ضد انقلاب در این محل حضور داشته اند اما وقتی نبود جمعیت را مشاهده نمودند بلافاصله محل را ترک کردند.
این زنان فاحشه پس از سوزاندن پرچم و در ورودی مسجد با حفاظت پلیس پاریس از این محل دور شدند. چند مسلمان که قصد مقابله با آنها را داشتند نیز دستگیر و روانه ی زندان شدند..
این مسجد در سال  2009 نیز توسط عناصر بی دین به آتش کشیده شده بود؛  مسئولین فرانسه تضمین داده بودند که عاملان این اقدام را به سزای عملشان خواهند رساند اما تا به امروز کسی را به این جرم دستگیر نکرده اند.
 این برای چندمین بار است که اشخاصی به صورت آزادانه  درفرانسه اقدام به توهین علنی به مقدسات مسلمانان می کنند . .
برخی گروه های افراطی شیطان پرست در پاریس در چند سال گذشته بارها با این نوع اقدامات  که با تحریک عناصر سلطنت طلب و ضد دین در میان مردم رعب و وحشت ایجاد کرده وبا توجه به اینکه اسلام در فرانسه رو به رشد است با این اقدامات سعی دارند جلوی رشد اسلام گرایی را بگیرند.
به نظر می رسد حکومت به اصطلاح دمکرات فرانسه که خود را داعیه دار تمدن و آزادی در دنیا می داند  نیز برای اقدامات گستاخانه ای از این قبیل هیچ اقدامی انجام نمی دهد.
منبع : قم فردا

[ شنبه 92/1/17 ] [ 2:24 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با صدور بیانیه‌ای درباره یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به تحلیل خود از جریان‌های مطرح در این عرصه پرداخت.
منبع: ایسنا

[ شنبه 92/1/17 ] [ 2:23 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
در تحلیل این سایت عربستانی آمده است؛ رفتار ولایتی آرام و متین است، دارای سابقه قوی در مذاکرات موفقیت‌آمیز دیپلماتیک است و برخلاف احمدی‌نژاد، بعید است خشم دیگر کشورها در سایر نقاط جهان را با لفاظی‌های خشونت‌آمیز برانگیزد.
منبع: فارس

[ شنبه 92/1/17 ] [ 12:34 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
رئیس شورای مرکزی مجمع روحانیون در حالی تملق سران گروهک نهضت آزادی را می گوید که پیش از این آنان را همسو و هم زبان دیگر گروه های منافق می دانست.
منبع: کیهان

[ شنبه 92/1/17 ] [ 12:33 عصر ] [ باران ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

قُل هٰذِهِ سَبیلی أَدعو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلىٰ بَصیرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَنی ۖ وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِکینَ﴿۱۰۸﴾ یوسف بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 117
بازدید دیروز: 209
کل بازدیدها: 1068148
  • قالب بلاگ اسکای | اس ام اس دون