یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
حلقه ای پنج نفره که قرار است تصمیمات مهم و کلیدی جلساتشان تحت هیچ شرایطی به بیرون درز نکند و در آن جلسه به راحتی از منابع و نحوه هزینه کردها سخن به میان آید.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، چندی پیش گزارشاتی از نحوه سوء استفاده بیت المال توسط یکی از کاندیدای عاشق صندلی ریاست جمهوری از سوی پایگاه خبری بی باک منشر شد که برای حلقه یاران نزدیک این کاندیدا شوک آور بود تا حدی که این موضوع به دعوای چند هفته پیش حلقه یاران و کنار رفتن یکی از نیروهای شاخص آنان منجر شد!
حلقه ای پنج نفره که قرار است تصمیمات مهم و کلیدی جلساتشان تحت هیچ شرایطی به بیرون درز نکند و در آن جلسه به راحتی از منابع و نحوه هزینه کردها سخن به میان آید. در این حلقه یاران، ضمن بررسی و واکاوی دلایل عدم موفقیت جریانات مختلف در انتخابات های گذشته، برای برنامه های آتی شان نیز تصمیمات مهمی گرفته می شود. به گزارش تیتر یک، جذب خبرنگاران حرفه ای و صاحبان رسانه با مبالغ کلان، اختلاف افکنی در بین نیروهای ارزشی حامی گفتمان انقلاب اسلامی، پرونده سازی علیه نیروهای موثر و شاخص، شکایت از اصحاب رسانه های مخالف و منتقد خود و مشغول کردن آنها در مراجع قضائی در ایام باقیمانده تا انتخابات، فعال کردن تیم های وبلاگ نویس و کامنت گذار، حضور پررنگ در شبکه های اجتماعی و تبلیغ فرد مورد نظر و تخریب رقبای این کاندیدای ریاست جمهوری، تنها بخشی از تصمیمات و برنامه های این حلقه برای مبارزات انتخاباتی خود می باشد. در جلسه چندی پیش این حلقه، با دعوت از یکی از مدیران رسانه ای حامی خود ضمن درخواست گزارشی از عملکرد تیم رسانه ای در ماه گذشته، نسبت به انتشار برخی اخبار صحیح منتشره از سوی پایگاه خبری بی باک اعتراض کرده اند و از او خواسته اند تا شفاف بگوید که چگونه این اخبار به بیرون درج کرده است با اینکه تنها افراد خاص از این موضوع بی اطلاع بوده اند! این فرد رسانه ای، زمانی که از این موضوع اظهار بی اطلاعی می کند با واکنش تند یکی از افراد شاخص حلقه پنج نفره روبرو می شود تا حدی که کار به برخوردهایی هم کشیده می شود و دیگران مجبور به میانجیگری می شوند. منبع: بی باک [ شنبه 91/11/7 ] [ 2:30 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
امام خامنهای(مدظلهالعالی)
این خطاى بزرگى خواهد بود. (3/7/91)
[ شنبه 91/11/7 ] [ 11:58 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مهره های رسانه ای جریان فتنه که همسو با بیگانگان به ارزشها و آرامش روانی اجتماعی کشور هجمه می آورند اکنون از قدرت و نفوذ عمیق سربازان جنگ روانی جمهوری اسلامی به ستوه آمده و اعتراف می کنند.
![]() مسعود لواسانی از محکومین فتنه 88 که چندی پیش با ایجاد شایعه کذب ناپدید شدنش خوراک تبلیغاتی برای رسانه های بیگانه را فراهم آورد در صفحه فیس بوکش با ابراز نارضایتی از آموزش و ارتقاء سطح علمی این سربازان در داخل کشور و نادیده گرفتن جامعیت دروس آموزشی در حوزه خبرنگاری می نویسد : " چندی پیش که برای خرید کتاب و استفاده از کتابخانه ی "دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه ها" ی وزارت ارشاد (مرکز مطالعات و تحقیقات رسانه های پیشین) به آن جا رفته بودم، وارد بخش آموزش شدم تا ببینم از ده سال گذشته چه تفاوتی کرده است. از استادها که کسی را نمی شناختم ؛ ولی از این مهم تر درس هایی بود که امروز در آن جا به جوان های مشتاق روزنامه نگاری می آموزند؛ دیدم که جای درس های : گرافیک ، روزنامه نگاری و حقوق مطبوعات را درس جنگ نرم و چیزهایی از این دست گرفته است. خیلی جا خوردم. این فعال رسانه ای در فتنه 88 در ادامه با مغلطه کاری سعی می کند تا مساله روزنامه نگاری را جدای شناخت فعالان این حوزه از مباحث جنگ روانی و هجمه های ناجوانمردانه بر علیه اعتقادات و آرامش روانی جامعه مطرح کرده و می نویسد :" به جایی رسیده ایم که باید فنون جنگ نرم و از این چیزها به خورد جوان های علاقه مند به کار مطبوعاتی بدهیم. جای تعجب هم ندارد که از دل این کلاس ها نیروهایی بیرون می آیند که افسران جنگ نرم خواهند بود.
اما سایت ضد انقلابی خودنویس که ضرب شست نیروهای توانمند و انقلابی در حوزه جنگ روانی را بخوبی چشیده است با اعتراف به اسیر شدن در گرداب عمیق قدرت سربازان جنگ نرم ایران نوشت :" اگر اسب تروا توانست سی چهل نفر یونانی را وارد قلعه تروائیها کند، این مشکل ما به مرور زمان عملا مثل یک نقب یا یک سوراخ تروا عمل کرده که سربازان بینام جمهوری اسلامی هروقت میلشان میکشد نفسشان را از همانجا به شکل گفتمانهای نابهنجار، عاری از آرامش و منطق، و لبریز از الگوهای عاطفی و احساسی بیپایه به درون قلاع ذهنی بدنه اپوزیسیون تزریق میکنند و انرژی گروهی لازم برای مبارزه با رژیم را طبق معمول به بیراهه و تحلیل برده است و نتیجه این تاکتیک جمهوری اسلامی ایجاد چند دستگی بین مخالفان جمهوری اسلامی، تضعیف روحیه مخالفین، و سابوتاژ کردن تلاشهایی بوده که برای ایجاد وحدت و همراهی بین مخالفین رژیم انجام میگیرد”. این اعترافات که همراه با اقرار به بی عرضه گی و ناتوانی اپوزیسیون جمهوری اسلامی در برابر قدرت نفوذ سربازان جنگ نرم است در ادامه می افزاید : " این البته مسئله تازهای نیست، اما آنچه امروز این وضع را تبدیل به یک تهدید جدی کرده است جمهوری اسلامی و نهادهای جنگ روانی اوست که ظاهرا از این مسئله آگاهند و به قول معروف «سوراخ رخنه » را یافتهاند و به خوبی مشغول استفاده از آن حربه هستند. تن جامعه ما (اپوزیسیون)، همانطور که بالاتر عرض شد نسبت به این نوع مسمومیت متاسفانه آنچنان آسیب پذیر است و چنان به راحتی در گردابش اسیر میشود که به محض ورود سیگنالهای ابتدایی خود جامعه کار تخریب و آسیب رسانی به خودش را بر عهده میگیرد و تنها کاری که برای سربازان گمنام و غیر گمنام میماند تماشا است و گاها تحریک کردن جریانی که دو طرف شکاف ایستادهاند و به یکدیگر دندان نشان میدهند و تهمت و توهین به سوی همدیگر شلیک میکنند”. منبع: باشگاه خبرنگاران [ جمعه 91/11/6 ] [ 8:23 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
شبکه نمایش سیما قصد دارد فیلم سینمایی «آرگو» را همراه با جلسه نقد و بررسی به روی آنتن ببرد.
به گزارش گروه هنر و رسانه«تیتر یک»، علی دارابی معاون سینمایی گفت: شبکه نمایش در حال بررسی است که فیلم «آرگو» را در دهه فجر به روی آنتن ببرد.
![]()
فیلم سینمایی «آرگو» محصول کشور آمریکا در سال 2012 میلادی و ساخته? بن افلک است. داستان این فیلم تحریف ماجرای گروگانگیری در سفارت ایالات متحده آمریکا در تهران است، که در آن 6 دیپلمات آمریکایی توانستند از منزل سفیر کانادا در تهران به خارج از ایران بگریزند.
منبع: فارس [ جمعه 91/11/6 ] [ 8:20 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
کارشناس صدای آمریکا، با اشاره به تحلیف اوباما و سیاست های جدید نتانیاهو و با تأکید بر ضعف های نظامی فراوان در ارتش رژیم صهیونیستی، تصریح کرد که این رژیم تنها در یک صورت است که می تواند به ایران حمله کند.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، "چرا اسرائیل به ایران حمله نمی کند؟" پرسشی بود که کارشناس برنامه «افق» صدای آمریکا به آن پاسخ داد.
«سعید قاسمی نژاد» رژیم صهیونیستی را تصمیم گیرنده واقعی ندانست و گفت: «تصمیم حمله به ایران تصمیمی نیست که کسی در [رژیم اشغالگر] اسرائیل بگیرد؛ بلکه تصمیمی است که باید در ایالات متحده گرفته شود.»
![]()
وی در ادامه افزود: «به گمانم با توجه به سیاست های باراک اوباما و برداشت های جمهوری اسلامی از سیاست های ایشان دارد، در طی چهار سال آینده ما شاهد خواهیم بود که آقای اوباما بر سر دو راهی پذیرش ایران هسته ای یا بمباران تأسیسات اتمی ایران قرار خواهد گرفت.»
![]()
تحلیل گر صدای آمریکا، علت عمده رژیم صهیونیستی برای حمله نکردن به ایران را در ضعف این رژیم دانست و تصریح کرد: «اگر آقای نتانیاهو گمان می کرد که [رژیم صهیونیستی] اسرائیل به لحاظ تکنیکی و لجستیکی توانایی این را دارد که برنامه هسته ای ایران را به صورت موفقی متوقف کند، این کار را می کرد. مسأله این است که به نظر می رسد نسبت به این توانایی شک وجود دارد و اسرائیل بدون حمایت ایالات متحده نمی تواند این کار را بکند. به همین دلیل است که هر حزبی انتخاب شود درباره مسأله هسته ای ایران تفاوتی پدید نمی آید.»
![]()
گفتنی است، ادعای حمله به ایران در طی سه دهه گذشته بارها از سوی دولت های مختلف ایالات متحده و رژیم صهیونیستی مطرح شده است. رژیم اشغال گر قدس که توانایی مقابله با گروه کوچک حماس را ندارد و در چند روز عقب نشینی می کند؛ چگونه می تواند به ایران حمله کند؟ یا آمریکایی که هزینه های جنگ در عراق و افغانستان، معضلات شدید اقتصادی برایش به بار آورده است و حتی از جنگ مستقیم در سوریه واهمه دارد؛ چگونه توانایی مقابله با ایران را خواهد داشت؟ ضمن آن که ایران، عراق یا افغانستان یا سوریه نیست. [ پنج شنبه 91/11/5 ] [ 10:50 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
همزمان با اظهارات سخنگوی دولت مبنیبر اینکه «با توافقات صورت گرفته بین دولت و مجلس، تا پیش از عید کمک مناسبی به مردم خواهد شد»، چند تن از نمایندگان با اشاره به جزئیاتی از این کمک، رقم آن را اعداد متفاوتی بین 50 تا 200 هزار تومان اعلام کردهاند.
به گزارش گروه اقتصاد«تیتر یک»، همزمان با اظهارات سخنگوی دولت مبنیبر اینکه «با توافقات صورت گرفته بین دولت و مجلس، تا پیش از عید کمک مناسبی به مردم خواهد شد»، چند تن از نمایندگان با اشاره به جزئیاتی از این کمک، رقم آن را اعداد متفاوتی بین 50 تا 200 هزار تومان اعلام کردهاند.
[ پنج شنبه 91/11/5 ] [ 10:49 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
پاسخ به این سوال که چطور سازندگان چنین فیلمهایی به خود جرئت حضوردرجشنوارهای را میدهند که به نام انقلاب اسلامی برپا شده است در انفعال نهادهای نظارتی بر عملکرد وزارت ارشاد و سازمان سینمایی تابعه اش نهفته است.
به گزارش گروه هنر و رسانه«تیتر یک»، این روزها بیشتر اخبار فرهنگی رسانههای مختلف حول رویدادهای جشنواره فیلم فجر میگردد؛ جشنواره ای که سی و یک سال است قرار است در جهت اعتلا و نشر ارزشهای انقلاب اسلامی و امام راحل گام بردارد اما اکثر کارشناسان و منتقدان سینمایی بر این باورند که این جشنواره خیلی وقت است که از اهداف اصلی خود دور شده است. جشنواره ای که 16 فیلم با محوریت ترویج خیانت در آن به نمایش درآمد و پس از کسب عنوان پرمخاطب ترین ! در ردیف نمایش عمومی قرار گرفت.
جشنواره ای که خون متدینین و ائمه جمعه را به جوش آورد و آنان را به اجرای بند م وصیتنامه امام خمینی وادار کرد. روندی که هنوز با رسیدگی به پرونده شمقدری در شعبه 4 بازپرسی دادسرای رسانه ادامه دارد. اما به نظر میرسد با وجود گستاخی وزارت ارشاد در عدم تمکین به رای شرع و مطالبه متدینین حداقل برکت حضور مومنین در صحنه و امر به معروف و نهی از منکر میدانی آنان در سال جاری، اخبار نیمبندی باشد که از ممیزیهای صورت گرفته در مورد برخی فیلمهای جشنواره سی و یکم فجر به گوش میرسد. به گزارش تیتر یک، تجربه ثابت کرده علاوه بر تغافل و تجاهل مسئولین متصدی در وزارت ارشاد باید عمد و عناد برخی از آنان را نیز به پدیده اشاعه رسمی هرزگی توسط این وزارتخانه افزود و چندان به اخبار یاد شده دلخوش نکرد. و به سیاق گذشته احتمال نمایش عمومی فیلمهای راه نیافته به جشنواره را با قوت زیادی مدنظر قرار داد. براین اساس و با در نظر گرفته شدن این احتمال قوی، با ارائه شرح مختصری از محتوای فیلمهای ممیزی شده، در جشنواره 31 فیلم فجر سعی شده به متدینین نشان دهیم هرکی هرکی در سینما یعنی چه! رخشان و بوی خیانت دوباره ارشاد در این روند میتوان به فیلم « هیس دختران فریاد نمیزنند» ساخته رخشان بنی اعتماد اشاره کرد که گفته میشود بدون مجوز ساخته شده است. هیس! روایتی زنانه از دخترانی است که به خاطر حفظ آبرو در جامعه بایستی از حق خود صرف نظر کنند. شنیدهها حاکی از آن است که ممیزی صورت گرفته بر این فیلم از لحاظ حقوقی و بخصوص در مسئله قصاص بوده است که ورودی غیر منطقی به مسئله اجتماعی و هنجاری جامعه است.
البته در پایان به نظر میرسد باید توصیه ای هم به بازپرس ذیربط در دادسرای رسانه نمود تا آن مقام محترم هم گوشش به اظهارات مسئولین ارشاد بدهکار نباشد و در تمام مدت برگزاری جشنواره در محل آن اردو زده و مستقر شوند تا به چشم خود ببینند سی و یکمین جشنواره فیلم فجر با چه همّ و غمّ و کیفیتی در حال خدمت به نظام جمهوری اسلامی و پاسداشت خون شهداست! همچنین از مشاهده سرووضع حضار نیز مستفیض شوند، همچنین به این مقام محترم توصیه میکنیم از هم اکنون عملکرد وزارت ارشاد را زیر نظر داشته باشند تا وقتی آبها از آسیاب افتاد، فیلمهایی نظیر آنچه ذکرش رفت، با تاسّی از راهی که لجنواره ساخته جیرانی پیمود، برای نمایش عمومی سر از پرده درنیاورند، زیرا تاریخ صبر امت حزبالله از مشاهده عملکرد سینمای مفسد و انفعال مسئولین منقضی شده است/یا لثارات [ پنج شنبه 91/11/5 ] [ 6:23 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
مقام معظم رهبری طی سالیان گذشته نشست های متعددی با سینماگران، کارگردانان و جامعه هنری و نمایشی داشته اند. دیدبان پیش از آغاز بزرگترین رویداد هنری سال ایران گزیده هایی از نگاه مقام معظم رهبری به سینما و سینماگران را منتشر می کند.
گروه هنر و سینما«تیتر یک»، حضرت آیت الله خامنه ای در سالیان گذشته ضمن جلسات متعددی که با جامعه سینمایی و مدیران فرهنگی داشتند بر نکات مختلفی تصریح کردند که مورد غفلت جامعه فرهنگی و رسانه ای ما قرار گرفته است. پایگاه جریان شناسی دیدبان با توجه به اهمیت این نکات قبل از آغاز بزرگترین رویداد هنری سال اقدام به طرح این دغدغه ها و اتمام حجت با سینماگران و جشنواره فجر می کند. خطر اصلی: قطع ارتباط سینماگران با کتاب های انقلابی و اسلامی
من توصیه مىکنم و واقعاً دوست مىدارم شماها بخوانید. من مىترسم این کتابها اصلاً دست شماها نرسد. (1)
عشق مثلثی و مربعی در سینما
اینکه شما نوع برخورد یک زن و مرد را، یک عشق غلط را - این عشقهاى مثلث و مربع را - توى فیلم بیاورید، این مضر است؛ این را کاریش نمیشود کرد. کارى کنیم که اینها توى فیلمها نیاید. (2)
تحریم جشنواره های خارجی یا شرکت در آن؟
آنها مصالح فرهنگىشان را رعایت مىکنند، ما هم باید مصالح فرهنگى خودمان را رعایت کنیم. ما که از او توقع نداریم که مصالح ما را رعایت کند؛ ما از خودمان توقع داریم که مصالح خودمان را رعایت کنیم. بنابراین شما اگر جشنواره هم مىروید، آن وقتى بروید و آنطورى بروید که مصالح فرهنگى کشورتان را مراعات بکنید. اگر طورى شد که او بناست مصالح خودش را علیه مصالح کشور شما رعایت کند، بله، ترجیح با نرفتن است، ترجیح با حضور پیدا نکردن است؛ این چیز روشن و واضحى است. (3)
هیچ لزومی ندارد که در محاورات سینمایی یا در تئاتر، نام و یا شکلی که نماد دین است، وجود داشته باشد تا حتماً دینی باشد؛ نه. شما می توانید در باب عدالت، رساترین سخن را در هنرهای نمایشی بیاورید. در این صورت به هنر دینی توجّه کرده اید . (4) معضل به نام "گیشه گرایی" کسانی هم که در رشته های هنری سرمایه گذاری می کنند، غالباً وقتی به چیزهایی پایبند هستند، نمی توانند بازده مالی داشته باشند. یقیناً باید به اینها کمک شود؛ اگر کمک نشد، به سمت هر چیزی که بتواند پول را به سمت آنها بیاورد و آنها را تأمین کند - به قول اصحاب سینما، «گیشه گرایی» - می روند، که طبعاً این هم در همه وقت چیز خوبی نیست. گرایش به مسائل جنسی و شهوانی و امثال اینها در سینما، یک مقدار عاملش همین است. می خواهند فیلم جاذبه پیدا کند، لذا یک مشت افرادِ بخصوصی را جمع می کنند. متأسّفانه این عیب بزرگی است که در بسیاری از فیلمهای ما دیده می شود . (5) انتقاد کنید!
من میگویم شما انتقاد کنید، منتها انتقاد به معناى واقعى کلمه؛ یعنى مبارزه و چالش خیر و شر را نشان بدهید تا معلوم شود که اگر این نقطهى زشت و مردود در جامعه هست، اما انگیزهاى براى رفع آن وجود دارد، جریانى براى نابودى آن وجود دارد. اگر فقر را نشان میدهید، معنایش این نباشد که در جامعه فقر هست، اما هیچ انگیزهاى براى مبارزهى با فقر وجود ندارد. اگر اینجور شد، طبعاً فیلم یأسآور میشود؛ فضا را تاریک نشان میدهد و برخلاف واقعیت هم هست. (6)
ضعف در قصه پردازی
یکی از ضعف های اصلی فیلم ها و مجموعه های نمایشی داخل نداشتن قصه خوب است. قوام یک اثر هنری به قصه پردازی مناسب، قوی و جذاب است که باید در این زمینه توجه جدی تری شود. (7)
تقلید از رفتار بازیگران خارجی ممنوع!
از هنرمندان فیلم و سینما می خواهم که خود را به اجتناب از تقلید رفتار هنرپیشگان غربی مقید کنند و تنها رفتار و فرهنگ ایرانی را الگوی کار هنری خود قرار دهند. (8)
پرهیز از پرداختن سطحی به سینمای معناگرا سینماى معناگرا؛ خوب کدام معنا شیواتر و عمیقتر از احساس فداکارى و ایثار و گذشت یک جوان هجده، نوزده ساله، که از خانوادهى مرفهى بلند مىشود مىآید اهواز - که من دیدم از این قبیل جوانها. (9) فیلمسازی غرب بر اساس پروژه مطالعاتی روی ملت ها
اینها به صورت پروژهاى یک ملت را تحت مطالعه قرار میدهند، نقاط ضعفش را پیدا میکنند، از روانشناس و جامعهشناس و مورخ و هنرمند و اینها استفاده میکنند، راههاى تسلط بر این ملت را پیدا میکنند؛ بعد به فیلمساز، به فلان بنگاه هنرى در هالیوود سفارش میکنند که بسازد و میسازد. بسیارى از فیلمهائى که براى ماها و براى کشورهائى نظیر ما میسازند، از این قبیل است. ... سلیقهسازى میکنند، فرهنگسازى میکنند؛ بعد از آنکه سلیقهها را عوض کردند، ذائقهها را عوض کردند، آن وقت اگر احتیاج به زر و زور بود، دلارها را وارد میکند، نیروهاى نظامى و ژنرالها را وارد میکنند. این، شیوهى حرکت غربىهاست؛ باید مراقب بود. (10)
حوزه علمیه، سازمان تبلیغات و ... شما برای سینما چه کرده اید؟
آیا در زمینهى انعکاس آن معارف ارزشىِ اسلامى - که من معتقدم در سینماى ما نشان زیادى از آنها وجود ندارد - به آن سازندهى فیلم، به آن کارگردان و حتّى به آن بازیگر، کارى انجام گرفته و منعکس نشده است؟! من به خودم نگاه مىکنم، به حوزهى علمیهمان نگاه مىکنم و به دستگاههاى مدیریت فرهنگىمان نگاه مىکنم، مىبینم نه، ما در این زمینه کمکارى داشتهایم. بنابراین به قول معروف گفت:
هر بلایى کز آسمان آید گرچه بر دیگرى قضا باشد
به زمین نارسیده مىگویند خانهى انورى کجا باشد
نمىشود رفت سراغ کارگردان و یقهى او را گرفت که شما چرا؟ خوب، من یک مقدار وزارت ارشاد را، یک مقدار سازمان تبلیغات را، یک مقدار حوزهى علمیه را، یک مقدار آن کسانى که صاحبان اندیشهى دینى هستند، همین اندیشههاى عرفانى، حکمت متعالیه و این چیزهایى که آقایان گفتید، اینها را مخاطب قرار مىدهم و مىگویم شما براى برخوردارى کشور از این هنر فاخر - که در این جمع هست - چه کردهاید؟ «شما» چه کردهاید؟ (11)
سینماست که کلید پیشرفت است
من مىگویم الان کلید دست شماست. من شأن سینما را این مىدانم. من مىگویم امروز کلید پیشرفت این کشور، به میزان زیادى دست شماست؛ شما مىتوانید این نسل را یک نسل پیشرونده، امیدوار، پُرشوق، معتقد به خود و معتقد به ارزشهاى اسلامى و ملىِ خود بار بیاورید؛ و همینطور مىتوانید این نسل را شرمنده، پشیمان، زیر سؤال برندهى افتخارات گذشته و زیر سؤال برندهى افتخار انقلاب و دفاع مقدس بار بیاورید. (12)
صریح ترین سوال از جامعه سینمایی
[ پنج شنبه 91/11/5 ] [ 6:21 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
طی چند روز اخیر فعالیت انتخاباتی گروه خاص در استان البرز قابل توجه بوده است.
به گزارش گروه استانی«تیتر یک»، طی روزهای گذشته، اسفندیار رحیم مشایی به همراه یکی از خدوم خود، در یک سفر کاملاً محرمانه وارد استان البرز شد.
مدتی است زمزمههای حضور انتخاباتی مشایی برای ادامه سیاستهای احمدی نژاد بسیار شدت یافته است.
گفتنی است ماه گذشته نیز با ورود غیرمنتظره مشایی به استان کرمانشاه، این استان شکل و بویی انتخاباتی به خود گرفت. منبع: تیتریک [ چهارشنبه 91/11/4 ] [ 10:12 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
اخیراً کنفرانسی دو روزه با نام «حمایت از ملت عرب اهواز(احواز)» برای بررسی وضعیت عربزبانان خوزستان در قاهره برگزار شد.
این کنفرانس در حمایت از جدایی خوزستان از ایران و به واقع پردهای جدید از تاریخ ضدیت با ایران است که در آن سلفیها به یاری پانعربها شتافتهاند.
این کنفرانس دارای چند نکته و حادثه جالب است:
![]()
چهارم؛ سخنران دیگر این به اصطلاح نشست شخصی است به نام "عماد عبدالغفور" رئیس حزب سلفی «وطن». این شخص که گفته میشود دستیار رئیسجمهور مصر نیز میباشد در بخشی از سخنان خود که توسط BBCفارسی ـ که گزارشی مفصل برای این کنفرانس تدارک دیده بود ـ پخش میشد این طور بیان میکند: "برخی کشورها خود را مدافع حقوق مستضعفین میخوانند، اما ما میخواهیم که این حرف را در عمل ثابت کنند و در حد یک شعار باقی نماند. آقای عبدالغفور پرسید: چرا مستضعفان در اهواز همچنان زیر ستم هستند؟
منبع: دیده بان [ چهارشنبه 91/11/4 ] [ 3:50 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |