یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
رئیسجمهوری آرژانتین خبر میدهد که مسئولان ایرانی و آرژانتینی توافق کردهاند که یک کمیسیون حقیقتیاب مستقل به پروند? سوءقصد مرکز یهودیان بوئنوسآیرس رسیدگی کند.
![]() به گزارش گروه بین الملل «تیتریک»، کریستینا کرشنر، رئیسجمهوری آرژانتین در صفح? توئیتر خود نوشت: "این رویدادی تاریخی است. نزدیک به نوزده سال بعد از سوءقصد "آمیا"، اینک برای نخستین بار یک ابزار حقوقی میان آرژانتین و ایران ایجاد شده است".
در روز 18 ژوئیه سال 1994 در ساعت 9 و 45 دقیقه صبح، یک خودروی بمبگذاری شده به ساختمان مرکز همیاری یهودیان (آمیا) در شهر بوئنوسآیرس برخورد کرد. در این حمله 85 تن کشته و بیش از 300 نفر زخمی شدند. بعدها، قو? قضایی? آرژانتین، مقامات جمهوری اسلامی را مسبب این جنایت دانست و از سال 2006 خواهان آن شد که ایران، هشت نفر متهم، ازجمله احمد وحیدی، وزیر دفاع کنونی و اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیسجمهوری وقت را به آرژانتین تحویل دهد. در این سالها مذاکرات زیادی میان مقامات دو کشور در بار? این پرونده صورت گرفته اما تاکنون نتیجهای نداده بود. اینک رئیسجمهوری آرژانتین خبر میدهد که در اتیوپی و در حضور وزیر خارج? آرژانتین و مقامات ایرانی، توافقنامهای امضا شده است. به نوشت? کرشنر، دو کشور موافقت کردهاند که یک کمیسیون حقیقتیاب متشکل از پنج حقوقدان معتبر ایجاد گردد. این افراد، آرژانتینی یا ایرانی نخواهند بود. رئیسجمهوری آرژانتین در صفح? توئیتر خود توضیح داد که بر اساس توافق دو دولت، مقامات قضایی آرژانتینی خواهند توانست برای نخستین بار از افراد تحت تعقیب پلیس بینالمللی (اینترپل) بازجویی کنند. خانم کرشنر افزود که این توافقنامه باید به تصویب پارلمان دو کشور برسد. با این که لحن رئیسجمهوری آرژانتین بسیار خوشبینانه است، بعید به نظر میرسد که دولت جمهوری اسلامی مداخل? اینترپل و احیاناً بازجویی از کسانی مثل احمد وحیدی یا هاشمی رفسنجانی را بپذیرد. منبع: رادیو فرانسه [ دوشنبه 91/11/9 ] [ 11:46 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
علی سعیدلو معاون امور بینالملل رییسجمهوری کشورمان برای انجام دیدار کاری با مقامهای ارشد روس دیروز(یکشنبه) وارد مسکو پایتخت روسیه شد.
![]() به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، شنید های خبرنگار ما حاکی از آن است که علی سعیدلو معاون امور بینالملل رییسجمهوری کشورمان برای انجام دیدار کاری با مقامهای ارشد روس وارد مسکو پایتخت روسیه شد.
براساس این گزارش، سفر سعیدلو و هیات همراه به مسکو رسانهای نشده است و دیدارهای وی با مقامهای ارشد روس به صورت محرمانه انجام میشود.
به نقل از فاطر معاون امور بینالملل رییسجمهوری کشورمان تا روز سهشنبه این هفته در مسکو خواهد بود و قرار است در این مدت با وزیر صنایع روسیه دیدار کند. [ دوشنبه 91/11/9 ] [ 11:44 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
واشنگتن، علیرغم ادعاهای خود مبنی بر کاهش محدودیتها در فروش دارو به ایران، یک رسیدگی را در مورد معاملات شرکت نوارتیس، بزرگترین کمپانی داروسازی سوئیس با جمهوری اسلامی آغاز کرده است.
![]() به گزارش گروه بین الملل«تیتر یک»، روزنامه وال استریت ژورنال نوشت که شرکت نوارتیس در گزارش سالانه 2012 خود اعلام کرد، واحد مراقبتهای مربوط به چشم این کمپانی (آلکون) به دلیل صادرات دارو به ایران مورد بازجویی و تفحص امریکا قرار گرفته است.
واحد آلکون در سال 2012 احضاریهای را از سوی دفتر دادستانی امریکا برای بخش شمالی ایالت تکزاس دریافت کرد و در این احضاریه از این شرکت خواسته شد اسنادی را در مورد صادرات به ایران از سال 2005 میلادی یعنی سالها قبل از اعمال تحریمهای فعلی به این دادستانی ارائه کند. این در حالی است که وزارت خزانه داری امریکا اکتبر 2012 اعلام کرد، شرکتهای امریکایی اجازه دارند بعضی داروها و تجهیزات پزشکی اساسی را به ایران بدون نیاز به کسب مجوز از اداره کنترل داراییهای خارجی صادر کنند. این اقدام در بحبوحه اعتراضات ایران مبنی بر آسیب رساندن تحریمهای تحت هدایت امریکا به شهروندان معمولی این کشور و از نگرانی اینکه آسیبهای انسانی تحریمهای یک جانبه به حمایت از تحریمها ضربه بزند، صورت گرفت. بر اساس قوانین امریکا، صادرکنندگان دارو و تجهیزات درمانی به ایران باید پروانههای ویژهای را کسب کنند. همچنین، غیر ممکن بودن انتقال پول از طریق بانکها به دلیل تحریمها سایه سنگین خود را روی مسائل درمانی و دارویی در ایران انداخته و واردات دارو در این کشور را تحت تاثیر قرار داده است. دکتر سید علیرضا مرندی، 26 ژانویه (7 بهمن) رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در نامهدوم خود به دبیر کل سازمان ملل، از وی به دلیل سکوت و بیتفاوتی در قبال خطرات تهدید کننده سلامت مردم ایران انتقاد کرده و خواستار اقدام واقعی از جانب وی شد. در نامه مرندی آمده است: « بنده، به عنوان شخصی که مسئول بررسی و نظارت بر مسائل بهداشتی / درمانی ملی هستم، تایید میکنم که این مشکل، واقعی است و وضعیت فعلی از همان آغاز تحریمهای بیرحمانه، قابل پیش بینی بود.» امریکا و اتحادیه اروپا در آغاز سال 2012 میلادی با هدف جلوگیری از خرید نفت ایران و برقراری معامله با بانک مرکزی این کشور توسط دیگر کشورها، تحریمهایی را علیه بخشهای مالی و نفت ایران تصویب کردند. این تحریمها اوایل تابستان 2012 به مرحله اجرا در آمد. همچنین وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا 15 اکتبر 2012 در مورد دور دیگری از تحریمها علیه ایران به توافق رسیدند. تحریمهای غیرقانونی تحت هدایت امریکا علیه ایران بر اساس این اتهام کذب که جمهوری اسلامی به دنبال اهداف نظامی در برنامه انرژی هستهای خود است، اعمال شدهاند. ایران ضمن رد اتهامات میگوید، به عنوان یکی از امضا کنندگان پیمان منع گسترش سلاحهای اتمی (انپیتی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی حق دستیابی به فناوری هستهای برای مقاصد صلح آمیز را دارد. منبع: پرس تی وی [ دوشنبه 91/11/9 ] [ 11:41 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
از نظر خانواده هاشمی انتخاباتی آزاد محسوب می شود که در آن پدر و یا کاندیدای مدنظر ایشان حائز رتبه اول شوند " وگرنه یا تقلب صورت گرفته و به قول عفت مرعشی "مردم باید به خیابان ها بریزند"و یا انتخابات مذکور انتخابات آزادی نبوده است.
![]()
[ یکشنبه 91/11/8 ] [ 8:38 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
یک روزنامه انگلیسی از سوء استفاده جنسی و تعرض مردان سعودی به دختران آواره سوری در اردوگاه "الزعتری" اردن خبر داد.
![]() به گزارش گروه بین الملل«تیتر یک»، روزنامه "تلگراف" انگلیس در گزارشی نوشت: دختران سوری که حتی برخی از آنها به سن بلوغ نرسیده اند، در اردوگاه "الزعتری" اردن، از سوی مردان سعودی مورد تعرض قرار می گیرند.
بر اساس این گزارش، سوء استفاده از دختران سوری غالبا تحت پوشش ازدواج صورت می گیرد. تلگراف به نقل از یکی از اعضای انجمن خیریه " کتاب السنة" از معروف ترین انجمن های خیریه اردن تأکید کرد، "عقد" طرفین غیر واقعی بوده و توسط هیچ "شیخی" نوشته و ثبت نمی شود. این فعال اجتماعی می افزاید اکثر "خواستگاران" از کشور عربستان و برخی کشورهای دیگر تحت پوشش "ازدواج " با زنان اردوگاه به اردن می آیند. به گفته این فعال اردنی، این مردان سعودی برای "همسران" جدید خانه هایی را دور از اردوگاه ها اجاره می نمایند و تامین مخارج زندگی آن ها را متعهد می شوند؛ ولی پس از یک هفته آنها را طلاق می دهند. این فعال اردنی خاطرنشان کرد، بسیاری از دختران سوری با این وعده تن به ازدواج داده اند که به عربستان خواهند رفت و ازدواج شان در آنجا به ثبت خواهد رسید، اما مردان سعودی آن ها را رها کرده و شماره تلفن خود را تغییر داده اند. "کمیته صلیب سرخ جهانی" اخیرا در گزارشی؛ بزرگترین نگرانی را در " جنگ داخلی" سوریه تعرض به زنان و دختران اعلام کرده است. طبق آمار سازمان ملل، تنها در سال میلادی جاری 500 دختر سوری زیر سن رشد به ازدواج در آمده اند. گفتنی است دولت سوریه روز گذشته از آوارگان سوری در کشورهای همسایه خواست به کشور خود بازگردند و متعهد شد همه تسهیلات لازم زندگی را در اختیار آن ها قرار دهد. منبع: العالم [ شنبه 91/11/7 ] [ 7:46 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
یکی از نمایندگان بازدیدکننده از اوین گفت: سرکار خانم فائزه هاشمی با افتخار گفت اینجا بهایی داریم، زندانی فتنه، امنیتی و سیاسی داریم و من وکیل همه آنها هستم.
به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، نعیمی نماینده مردم آستارا و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگو با فارس، به جوابیهای که فائزه هاشمی از زندان به او داده پاسخ داد.
وی درباره این اظهار نظر که او را به نام فائزه بدون نام خانوادگی در مصاحبهها نام برده است گفت: بنده نه تنها با نام خانوادگی بلکه با عنوان سرکار خانم فائزه هاشمی از ایشان یاد کردهام. وی همچنین درباره رد اعتراض به غذا از سوی فائزه هاشمی در بازدید نمایندگان از زندان اوین گفت: ایشان به بحث غذا اعتراض داشتند. نعیمی ادامه داد: من جواب همه را در یک جمله دادم که اینجا زندان اوین نیست بلکه هتل اوین است چرا که از نظر بهداشت و درمان، پزشکی، داروخانه، برنامه غذایی، استراحت، محل اسکان، تختخواب، تلویزیون و مرکز ورزشی لوکس و در حد هتل بود. این نماینده مجلس ادامه داد: گفته بودند اگر هتل است قسمت نعیمی هم بشود که باید بگویم کسانی که مجرم باشند در مقابل جمهوری اسلامی، ولایت فقیه و مردم قرار گیرند و در حق آنها ظلم کنند، زندان قسمتشان میشود. اگر من هم روزی روبروی مردم قرار گیرم و در مقابل انقلابی که حاصل خون شهدا، آزادگان، جانبازان و مفقودان است بایستم جایگاهم شاید جایگاه دیگری باشد. وی درباره بند دیگری از جوابیه فائزه هاشمی که گفته بود از او به عنوان سرکرده زندانیان یاد شده است گفت: خود سرکارخانم با خنده جواب میداد و نمیدانم که دستش به کجا بند است که با کمال افتخار میگفت اینجا بهایی داریم، زندانی فتنه، امنیتی و سیاسی داریم و من وکیل همه آنها هستم و آنچه هست را من میگویم و اگر چیزی از قلم افتاد به من یادآوری کنند. در ادامه خود خانم فائزه هاشمی یک به یک به زندانیان نوبت میداد که اظهار نظر کنند. اگر معنای این سرکرده نیست پس چیست؟ نعیمی همچنین درباره بحث دوربینها و اعتراض فائزه هاشمی به نصب دوربینها در بعضی مکانها در زندان تصریح کرد: هر مکان مرکز و نهادی برای خود متولیانی دارد که قوانین را متولیان در نظر میگیرند و کسی که در اوین زندانی است نمیتواند بگوید قوانین و مقررات را با بنده تنظیم کنید. خانم هاشمی باید خودش را با قوانین و مقررات زندان وفق بدهد نه اینکه بخواهد اساسنامه، آییننامه و دستورالعمل اوین را مطابق خواست خود تغییر دهد. حالا هتلی است یا زندانی، فرقی نمیکند باید قوانین را بپذیرد. وی در پایان تاکید کرد: برای ما نمایندگان مردم که به عبارتی نوکر مردم و ولایت هستیم، پست و جاه و جلال کسانیکه در بند هستند مطرح نیست. عموم مردم در مقابل قانون مساوی هستند و هرکس جرمی مرتکب شود و مستوجب مجازات باشد قانون با آنها برخورد مساوی میکند و عدالت خصلت جمهوری اسلامی ایران است. منبع: العالم [ شنبه 91/11/7 ] [ 7:45 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
هر سه روز یک زن فرانسوی توسط شوهرش به قتل میرسد کمیته رفع تمام اشکال تبعیض علیه زنان (cedaw) طی گزارشی در سال 2006 با ابراز نگرانی از افزایش چشمگیر خشونت به ویژه در خانوادهها اعلام کرد، تحقیقات اخیر نشان میدهد که هر سه روز یک زن از سوی همسرش قربانی خشونت منجر به مرگ میشود. هر 16 روز نیز یک مرد از سوی همسرش قربانی خشونت منجر به مرگ میشود،در نیمی از موارد زن قبلاً از سوی همسرش متحمل خشونت بوده است. همچنین از هر 10 مرگ یکی غیرعمد بوده و در دو سوم موارد خشونت قبلاً میان زوج وجود داشته است. در قانون اساسی کار فرانسه نیز تعریفی واضح از خشونت جنسی وجود ندارد، کمیته از اینکه تنها 3 درصد شکایات توسط زنان و در موضوع تبعیض جنسیتی مطرح شده است ابراز نگرانی کرده و بیان داشته است این امر ممکن است ناشی از فقدان منابع مالی و انسانی کافی در دادگاه مربوطه باشد. آمار بارداریهای ناخواسته در فرانسه نیز بیداد می کند به نحوی که یک سوم بارداریها ناخواسته (بخوانید نامشروع و حرام) است. نیمی از این بارداریها نیز به سقط جنین داوطلبانه منجر میشود. 400 گروه جنایتکار در ایتالیا! روند افزایش ضریب جرم تا انتهای دهه 1980 ادامه داشت تا اینکه در سال 1991 ضریب افزایش جرم به بالاترین حد ممکن طی سالهای اخیر به 5000 جرم در هر صد هزار نفر رسید.در طول این سالها به استثنای قتلهای انجام شده که در واقع افزایش قابل ملاحظه ای یافته ، یک افت محسوسی در تعدادی از جرایم کم اهمیت همانند ضرب و جرح و تهدید دیده می شود و این در حالی است که جرایمی مانند سرقت ( ساده و همراه با تهدید )جرایم اقتصادی و جرایم موادمخدر افزایش ویژه ای پیدا کرده است. تجزیه داده های سالانه جرایم بر اساس گزارش های ارائه شده توسط پلیس به مقامات قضایی در ایتالیا در طول سالهای 1991 تا 1989 افزایش آشکار در ارتکاب جرم را نشان می دهد که بر این اساس در سال 1989 در مجموع 522/053/2 میلیون جرم ، در سال 1990 در مجموع640/501/2 میلیون جرم و در نهایت در سال1991 در مجموع 741/647/2 جرم به وقوع پیوسته است. در سطح جغرافیایی نیز در ایتالیا پدیده جرم و جنایت با توجه به مناطق مختلف شهری متنوع است. ضریب جرم در بین 10 شهر از استان های بزرگ ایتالیا همانند تورین ، میلان ، جنوا ، بولونیا ، فلورانس ، رم، ناپل ، باری ، پالرمو و کاتانیا همواره متغیر است اما تحلیل ضریب جرم در 4 منطقه از این کشور بسیار برجسته تر از دیگر مناطق است. این مناطق جرم خیز عبارتند از: puglia، campania، calabria، sicily. قتل، سرقت همراه با آزار ، اخاذی ،بمب گذاری، تربیت گروههای جنایتکار از جمله جرایمی است که در این چهار شهر رخ می دهد. بررسی داده های جنایت در این چهار شهر جرم خیز بیانگر آن است که از 1255 قتل ارتکاب یافته در سال 1991 در ایتالیا 557 مورد آن در این چهار شهر اتفاق افتاده، به علاوه 22282 مورد سرقت در این چهار منطقه گزارش شده که در مقایسه با آمار بقیه شهرهای ایتالیا تعداد آن 16294 مورد سرقت است، از 417 گروه جنایتکار که در ایتالیا وجود دارد 407 مورد آن در این مناطق شناسایی شده اند.
انگلیسی ها، وحشی ترین مردم اروپا حال و روز جزیره انگلیس بدتر از همه کشورهای اروپت و حتی جهان است. بر طبق اسناد منتشر شده، جرم با چاقو، پس از سرقت و تجاوز به عنف، رایجترین جرم در لندن گزارش شده است. طبق گزارشات رسمی کنترل شهر لندن، بدون کمک دوربین های متعدد پیشرفته شهری و گشت های نیروی پلیس اسکاتلندیارد امری غیرممکن است. آماری که اتحادیه اروپا منتشر کرد، نشان می دهد که انگلستان بیشترین آمار جرم و جنایت در اروپا را دارد. در این آمار انگلیس سه رتبه بالاتر از جرائمی که در رقیب فرانسوی اش دارد را داراست. در واقع انگلیس پایتخت جرم و جنایت در اروپاست. چند ماه پیش، روزنامه گاردین ضمن افزودن یک ستون خبری ویژه در اخبار خود برای جنایت با می نویسد: 4 نفر از هر 10 نوجوان انگلیسی از چاقو استفاده می کنند. چاقو رایج ترین اسلحه در میان نوجوانان انگلیسی است. علیرغم اینکه بسیاری از کسانی که در انگلیس به ضرب چاقو ، جنایتی را مرتکب شده اند اکنون در زندان به سر می برند جدیدترین گزارشها در اروپا حاکی از این است که انگلیس هنوز هم بالاترین میزان جرم و جنایت را در میان کشورهای این قاره داراست. دولت انگلیس، افزایش میزان خشونت و جنایت در کشور را تکذیب نمیکند و با هدف متقاعد کردن جوانان این کشور به اینکه حمل چاقو و ارتکاب جرم با استفاده از آن، عواقب ناگواری خواهد داشت، طرح هایی را به اجرا درآورده است.
آدم کشی و ضرب و جرح با چاقو سالهاست که به معضلی حل نشدنی برای جامعه انگلیس تبدیل شده. پلیس انگلیس برای کاهش فشار اجتماعی حاصل از حمل سلاح سرد و قتل و ضرب و جرح ناشی از آن، علاوه بر به کارگیری دوربین های بدن نما، به ناچار اقدام به نصب دستگاه های تشخیص دهنده و گیت های بازرسی بدنی در سطح شهر کرده است و به وسیله بازرسی بدنی نوجوانان، روزانه تعداد زیادی چاقو از سطح شهر جمع آوری می کند. بنا بر گزارش العربیه ؛در حالی که پلیس انگلیس از کاهش میزان خشونت و جنایت در سال جاری نسبت به سال گذشته به میزان 5 درصد خبر میدهد، یک گزارش در اروپا اعلام میکند: انگلیس بالاترین میزان خشونت و جنایت را در میان کشورهای اروپایی دارد. العربیه میگوید: مقامهای انگلیسی از ثبت بیش از یک میلیون و 100 هزار عمل مجرمانه یا تجاوز یا اخلال در امنیت عمومی در سال خبر میدهند. بر اساس این گزارش، کشورهای اروپایی بر اساس میزان ارتکاب جرم و خشونت طبقه بندی شده اند که انگلیس با 2034 مورد جنایت به ازای هر یکصد هزار شهروند در صدر این فهرست قرار دارد. بر اساس این گزارش، انگلیس در رده چهارم جهان از نظر میزان خشونت و جنایت قرار دارد به گونهای که بیش از 500 مورد سرقت به ازای هر یکصد هزار شهروند در این کشور ثبت شده است. این گزارش می افزاید انگلیس از نظر حالتهای تجاوز و حمله در رده پنجم جهان قرار دارد. همچنین کشته شدن نوجوانان و جوانان در انگلیس در درگیریهای خشونتآمیز به ویژه بر اثر ضربات چاقو روند نگران کنندهای را در این کشور به خود گرفته است. بر اساس تحقیقات صورت گرفته ، از سال 2006 دخترانی جوان که در میان آنها حتی دختران 10 ساله هم وجود داشته اند ، حدود 60 هزار جرم از قبیل دزدی، به بار آوردن خسارت، انجام حملات خشونت آمیز، دزدی از مغازه ها و ایجاد بی نظمی های عمومی را مرتکب شدهاند و این آمار به معنای افزایش 25 درصدی جرایم در میان دختران در انگلیس و ولز به شمار می رود. اینها همه در حالی است که به خوبی می دانیم کل جزیره انگلیس فقط به اندازه یکی از استان های شمالی ایران است. یعنی کشوری به این کوچکی چنین میزان بالایی از جرم و جنایت را به خود اختصاص داده است.
افزایش 300 درصدی کودکان روسپی در هلند! بر اساس تخمین سازما دفاع از حقوق کودکان در هلند، آمار کودکان روسپی در این کشور به نحو نگران کننده ای افزایش پیدا کرده است. به نحوی که در طی چند سال از 4000 نفر به 15000 افزایش پیدا کرده است.
سوئیس، بالاترین تراکم روسپی خانه ها کشور سوئیس که همواره از آن به یکی از امن ترین و بهترین کشورهای جهان تعبیر می شود نیز دارای بیشترین تعداد وجود مراکز فحشا است. به گزارش روزنامه بلیک چاپ زوریخ، کشور سوئیس در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی، از بالاترین میزان تراکم در تعداد فاحشه خانه ها برخوردار است، به طوری که ساکنان این کشور احساس می کنند به واسطه تعدد این مراکز غیر اخلاقی مورد تهاجم قرار گرفته اند.
صادرات زنان بدکاره توسط اسرائیل! پلیس اسرائیل آن چنان با معضل زنان فاحشه گرفتار است که چندی پیش اعلام کرد که این رژیم سالانه 3000 زن اسرائیلی را به منظور روسپی گری به خارج صادر می کند. متوسط سن این زنان 22 سال است اما دختران زیر 18 سال را هم مصون نگاه نداشته است. در اکثر روزنامه های اسرائیلی نیز همواره تبلیغات ثابتی برای این تجارت غیر اخلاقی وجود دارد. آمار جرم و جنایت و کشتار در جامعه رژیم صهیونیستی روز به روز در حال افزایش است بگونه ای که هر ماه دهها مورد قتل در داخل سرزمینهای اشغالی اتفاق می افتد. ناامنی و بی ثباتی، جنایات و کشتار در جامعه صهیونیستی در چند سال گذشته روند صعودی داشته است بگونه ای که بیشتر صهیونیستها از زندگی در سرزمینهای اشغالی احساس امنیت نمی کنند. صدها هزار زن در معرض تجاوز در آمریکا با توجه به آمار سال 2005 میزان جرم و جنایت های امریکا 2/2 درصد زیادتر شده است که این افزایش از سال 2001 بی سابقه بوده است. جین وگتلین رئیس بنیاد بین المللی جرم و جنایت در این خصوص می گوید: «افزایش جرم و جنایت معضلی است که باید بر روی آن تمرکز بیشتری داشته باشیم بسیاری از آژانس های پلیسی از کمبود نیرو و بودجه رنج می برند و توان کافی برای مبارزه با جرم ها را ندارند.» چه در شهرهای بزرگ و چه در شهرهای کوچک آمار جرم و جنایت از ژانویه تا ژوئن نسبت به 6 ماهه اول سال 2005 ، 7/3 درصد افزایش داشته است. در6 ماه اول 2005 در شهر نیویورک 26 نفر بیشتر از همین دوره در سال گذشته به قتل رسیده اند. این در حالی است که در دهکده کوچکی به نام نورمن آمار خودکشی از صفر به 3 نفر رسیده است. آمار اولیه حاکی از آن است: - افزایش 4/1 درصدی قتل، افزایش 2/1 درصدی اقدام به قتل و افزایش 7/9 درصدی دزدی. آمار مربوط به تعرض یک درصد کاهش داشته است. - دزدی از خانه 2/1 درصد افزایش داشته اما ماشین دزدی 3/2 درصد کاهش و سایر دزدی ها 8/3 درصد کاهش داشته است. مرکز تحقیقات موسسه وین اعلام کرد که: اطلاعات ارائه شده توسط مرکز ملی زنان آمریکا، حکایت از آن دارد که همه ساله بالغ بر 683000 زن بالای هجده سال در این کشور مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. این مرکز همچنین اعلام کرد 84 درصد زنانی که مورد تعدی قرار می گیرند به دلیل ضعف قانون و ترس، آن را به پلیس گزارش نمی دهند.
اعضاء دائم شورای امنیت، بی امن ترین کشورها یکی از سایت های خارجی (www.nationmaster.com) که به تهیه گزارش در زمینه جرم و جرائم کشورهای مختلف می پردازد نیز آمارهای قابل توجهی ارئه کرده که در نوع خود جالب است و می تواند ما را در رسیدن به حقیقت نزدیک تر کند. نکته قابل توجه اینجاست که جمهوری اسلامی ایران تقریبا در تمامی موارد یاد شده به جز دو مورد هیچ گونه رتبه ای نداشته اما بالاترین نرخ جنایات مربوط به کشورهای غربی و اروپایی است که در زیر به آنها اشاره شده است:
تجاوز به عنف رتبه ها: 1- آمریکا 2- آفریقای جنوبی 3- کانادا 4- استرالیا 5- هند 6- مکزیک 7- انگلیس 8- آلمان 9- فرانسه 10- روسیه ایران در بین 84 کشور ایران هیچ جایگاهی ندارد ضرب و جرح رتبه ها: 1- آمریکا 2- انگلیس 3- افریقا 4- مکسیکو 5- هند 6- کانادا 7- آرژانتین 8- استرلیا 9- المان در این جدول ایتالیا جایگاه 24 را داراست و ایران در بین 78 کشور جدول جایگاهی ندارد قتل رتبه ها: 1- هند 2- روسیه 3- کلمبیا 4- افریقا 5- امریکا در بین 83 کشور اول ایران جایگاهی ندارد امار زندانیان رتبه ها : 1- آمریکا 2- چین 3- روسیه 4- هند 5- برزیل 6- تایلند 7- اوکراین 8- آفریقای جنوبیی 9- مکزیک 10- ایران 11- رواند 12-پاکستان 13- اندونزی 14- هلند 15- انگلیس 16- آلمان قتل با سلاح گرم رتبه ها 1- آفریقای جنوبیی 2- کلمبیا 3- تایلند 4- آمریکا 5- فیلیپین 6- مکزیک 7- اسلواکی 8- السالوادور 9- زیمباوه 10- پرو ایران در بین 46 کشور بررسی جایگاهی ندارد
و اما در نهایت آمار پرجنایت ترین کشورهای دنیا با توجه به معیارهای یاد شده در تمامی کشورها به شرح زیر اعلام گردیده است. در این میان جمهوری اسلامی ایران در بین 82 کشور پرجنایت دنیا هیچ جایگاهی ندارد. نکته قابل توجه این است که رتبه های یک تا پنج پر جنایت ترین کشورهای جهان مربوط است به همان کشورهای عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل که مثلا قرار است امنیت را در جهان برقرار کنند در حالی که حتی عاجز از برقراری امینت در کشورهای خودشان هستند. این آمارها بدین شرح است: 1- آمریکا 2- انگلیس 3- آلمان 4- فرانسه 5- روسیه 6- ژاپن 7- آفریقای جنوبی 8- کانادا 9- ایتالیا 10- هند [ شنبه 91/11/7 ] [ 7:43 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
سایت خبری رادیو فردا، ایران را کشوری وحشتناک برای زندگی و پراز جرم جنایت معرفی کرد
![]() به گزارش گروه رسانه و مطبوعات«تیتر یک»، سایت خبری رادیو فردا طی خبری در خصوص عملیات دستگیری اراذل و اوباش در تهران مسائل ایران را مورد نقد وبررسی قرار داد. رادیو فردا در این خبر از "حسین قاضیانی" به عنوان جامعه شناس که در آمریکا زندگی می کند برای نقد و بررسی مسائل ایران استفاده نمود. حسین قاضیانی در سال 1373 به دلیل تبلیغ علیه ایران ونظام اسلامی و همچنین جاسوسی برای آمریکا و کشور های غربی بازداشت شده بود و پس از آزادی به آمریکا پناهنده و به یکی از کارشناسان شبکه های بی بی سی و صدای آمریکا تبدیل شد. ![]() حسین قاضیانی در خصوص دستگیری اراذل و اوباش شهر تهران و جرایم موجود در ایران گفت:" تاسف می خورم از این که در جامعه ای زندگی می کنیم که این همه مسائلش در هم پیچیده است، جامعه ای است کاملا نابسامان. زندگی در آن وحشتناک است و دشوار و همه چیز ممکن است برای آدمی پیش بیایید در یک روز و لحظه ای که اصلا فکرش را هم نمی کرده اید، و همه چیز را هم به هم بریزد. حسین قاضیانی، فردی که سالهاست در کشور آمریکا پناهنده شد و روز های خود را درآن کشور سپری می کند در تحلیل خود می نویسد"تاسف می خورم از اینکه در جامعه ای زندگی می کنم که مسائلش پیچیده است" سوالی که مطرح می شود این است که فردی که سالیان سال در آمریکا زندگی کرده است چگونه با مسائل پیچیده و جزئی ایران روبرو بوده است چگونه نابسامانی ایران را درک کرده است هرچند طبق ادبیات خودش این نقد در خصوص کشور آمریکا و جامعه ای است که هم اینک در آنجا در حال زندگی است. حال با فرض اینکه حسین قاضیانی این مطالب را در خصوص ایران مطرح کرده است باید پرسید که آیا زندگی در ایران وحشتناک است یا درآمرکا که طبق آمار جرائم روزنامه واشنگتن پست رتبه نخست را در بروز قتل های با سلاح گرم در میان کشورهایی همچون سوئیس ، ترکیه ، ایتالیا و بلژیک دارد. ![]()
هم اینکه آمار جرم وجنایت در آمریکا بیست برابر کشور های توسعه یافته دنیاست . آمار منتشر شده توسط «اف بی آی» نشان می دهد که در دهه نخست قرن 21 در ایالت های آمریکا به استثنای «فلوریدا» که یکی از ناامن ترین ایالت های این کشور است، حدود 170 هزار نفر به قتل رسیده اند/ . با توجه به آمار های منتشر شده توسط رسانه های آمریکایی آیا زندگی در ایران وحشتناک است یا در آمریکا؟ با توجه به مطالب فوق و همچنین آماری که در ذیل به آن اشاره می شود می توان گفت که این کارشناس جامعه مطالب فوق را در خصوص جامعه خود یعنی آمریکا بیان کرده است که به اشتباه در سایت رادیو فردا و در خصوص ایران مطرح شده است. ![]() در پایان و در پاسخ به ادعای واهی این به اصطلاح کارشناس سایت رادیو فردا به گوشه ای از آمار جرائم و فجایعی که هر روز در کشورهای مثلا متمدن و پیشرفته دنیا رخ می دهد اشاره می کنیم: 8 کشور اول دنیا از نظر جرائم بررسی آمارهای مراکز معتبر جهانی نشان می دهد در طول 2 دهه و از سال 1981 تا 2000 برخی جرایم در بعضی کشورها، افزایش قابل ملاحظه ای داشته و در برخی نیز کاهش داشته اند؛ اما از بالاترین جرایم می توان به 6 مورد زیر اشاره کرد: سرقت از مجتمع های مسکونی، سرقت خودرو، سرقت های سازماندهی شده و گروهی، قتل، تجاوز و خودکشی که این موارد در 8 کشور جهان بیشتر از بقیه دیده می شود و این کشورها عبارتند از: انگلستان، آمریکا، استرالیا، کانادا، هلند، اسکاتلند، سوئد و سوئیس. آمارها عموما با بررسی عوامل جرم، تعداد و نوع جرایم و قربانیان در زمان خاص به دست می آیند. میزان خودکشی در آمریکا در طول 2 دهه گذشته، بیشتر از دیگر کشورهای جهان است و دلیل آن، نارضایتی فردی و اجتماعی افراد در این کشور است. تجاوز نیز تا سال 2000 بیشترین آمار خود را در آمریکا داشت؛ اما حالا در کانادا بیشترین میزان را دارد و در کشورهای آسیایی و خاورمیانه، کمترین تعداد را به خود اختصاص داده است.
![]() منبع: جام نیوز
ا [ شنبه 91/11/7 ] [ 7:42 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
فیلم "رکن پنجم" که پاییز آینده درباره زندگی جولیان آسانژ بنیانگذار سایت ویکی لیکس و فعال اجتماعی استرالیایی اکران میشود، از سوی وی یک حمله تبلیغی تمام عیار علیه ایران خوانده شد.
به گزارش گروه هنر وسینمای «تیتر یک» ، فیلمنامه این فیلم که فیلمبرداریاش هفته پیش شروع شد، را جاش سینگر نوشته است و کتابی که ملاک کار این فیلمنامهنویس قرار گرفته "درون ویکی لیکس: دوره من با جولیان آسانژ در خطرناکترین وبسایت دنیا" است که نویسنده آن دانیل دامشایت-برگ معاون دست راست آسانژ در سالهای پیش است. کتاب دیگری هم برای نوشتن این فیلمنامه مورد استفاده قرار گرفته که "ویکی لیکس: در میان رازداری جولیان آسانژ" نام دارد و دیوید لی و لوک هاردینگ نویسندگان گاردین آن را سال 2011 به رشته تحریر درآوردهاند. آسانژ با حضور در بالکن سفارت اکواودر که به آنجا پناهنده شده این فیلم را حملهای عظیم به ویکی لیکس و شخصیت تمامی کادر این سایت خواند و خطاب به دانشجویان آکسفورد، این فیلم را موجب شعلهور شدن یک جنگ خواند و ادعا کرد این جنگ با پیچیدگی نظامی در ایران و ادعای ساخته شدن بمب اتمی در این کشور مرتبط است. آسانژ گفت همه چیزهایی که آنها ادعا میکند دروغ و دروغ است. ویکی لیکس در سال 2006 کارش را شروع کرد و سازمانی اینترنتی و غیرانتفاعی بود که اسرار مخفی و طبقه بندی شده را منتشر می کرد. اما در سپتامبر 2011 روشن شد که این سایت برای به دست آوردن اطلاعاتش از آرشیو امنیتی آمریکا استفاده کرده و به همین دلیل آسانژ تحت تعقیب قرار گرفت. این فیلم را بیل کاندون کارگردانی می کند. در این فیلم بندیکت کامبربچ در نقش آسانژ و دانیل برول در نقش دامشایت-برگ بازی میکنند و قرار است از 15 نوامبر (آبان سال آینده) در آمریکا اکران شود. به گزارش وبسایت روزنامه استرالیایی به نقل از جولین آسانژ، ویکیلیکس توانسته است یک نسخه از فیلمنامه این فیلم را که توسط استودیوی فیلمسازی دریمورکس در هالیوود در دست تهیه است به دست بیاورد. به گفته جولین آسانژ، صحنه اول این فیلم مرکزی نظامی در ایران را در حالی نشان میدهد که ایرانیها در حال کار برای ساختن بمب هستهای هستند. وی سپس میپرسد: یک چنین ماجرایی با ساختن فیلم درباره ویکیلیکس چه ارتباطی دارد؟ و اما رادیو فردا نیز در وبسایتش آورده است: ظاهرا در صحنه دیگری از این فیلم یک دانشمند علوم هستهای ایران در شهر قاهره با یک مامور سازمان سیا در حال مذاکره است. به گفته آسانژ، این کارشناس میگوید که ایران طی شش ماه آینده نمونه بمب هستهای خود را آزمایش خواهد کرد. جولین آسانژ سپس یادآوری میکند که خود دستگاههای اطلاعاتی آمریکا میگویند که ایران در حال حاضر برنامههای هستهای تسلیحاتی ندارد.
منبع: مهر [ شنبه 91/11/7 ] [ 2:36 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
خانم هاشمی به نصب دوربین در محلهایی نظیر حمام اعلام اعتراض میکرد، ولی پاسخ داده شده بود، که فیلم این دوربینها توسط زنان مشاهده میشود. خانم هاشمی حتی به این امر هم معترض بود.
![]() به گزارش گروه سیاسی«تیتر یک»، غلامعلی ریاحی؛ وکیل فائزه هاشمی خواستار انتشار بخشی از صحبتهای موکل خود در اعتراض به انتشار سخنانی منتسب به وی شد. این سخنان از سوی صفر نعیمیرز، نماینده آستارا پس از بازدید از زندان اوین به نقل از ایشان در رسانهها منتشر شده است. ایشان نامه اعتراضی در این خصوص تنظیم کرده تا از مجاری رسمی زندان اوین خدمت ریاست مجلس نهم ارایه شود.
به نقل از روزنامه شرق، ریاحی گفته در ملاقاتی که روز چهارشنبه گذشته با خانم فائزه هاشمی در مورد پرونده جدیدش در زندان اوین داشت، ایشان در اعتراض نسبت به مطالب عنوان شده از طرف یکی از نمایندگان مجلس مطالبی بیان کرد که محورهای اصلی آن به شرح زیر است: 1 - سه نفر نماینده مجلس هنگامی که از بند نسوان زندان اوین بازدید میکردند، خانم فائزه هاشمی به عنوان وکیل بند، خواستههای زندانیان را دستهبندی کرده و به اطلاع نمایندگان محترم مجلس میرساند. بعد از این بازدید دو نفر از نمایندگان یعنی آقای دواتگری و محسنیثانی در مذاکره با رسانهها، مطالب عنوان شده را حتیالمقدور منعکس کردند و از این جهت خانم هاشمی کمال تشکر را از نمایندگان مذکور داشت. اما در این مورد آقای نعیمی رز، اظهار داشت که هنگام بازدید نمایندگان اصولا از طرف خانم فائزه هاشمی هیچگونه اعتراض و مطلبی در مورد غذای زندان عنوان نشده. او توضیح داد که ما موادخام از جمله گوشت را از زندان تحویل گرفته و خودمان آن را طبخ میکنیم بنابراین چگونه ممکن است به این امر اعتراض داشته باشیم. 2- مطلب دیگر عبارت از این بود که نماینده محترم مجلس از ایشان به عنوان سرکرده زندانیان بند نسوان نام برده بودند، استفاده از کلمه سرکرده دارای بار منفی بوده و معمولا به رهبر دستههای جنایتکار و راهزن اطلاق میشود. در حالیکه عنوان متعارف برای ایشان وکیل بند بوده و عبارت وکیل بند کاملا در عرف زندانیان و زندانبانها شناخته شده است. 3- نکته دیگر این بود که خانم هاشمی به نصب دوربین در محلهایی نظیر حمام اعلام اعتراض میکرد، ولی پاسخ داده شده بود، که فیلم این دوربینها توسط زنان مشاهده میشود. خانم هاشمی حتی به این امر هم معترض بود. 4- در مورد استعمال کلمه فائزه بدون نام خانوادگی نیز ایشان توضیحهایی ارایه کردند. ایشان میگفت با توجه به نحوه موضعگیری آقای نعیمی که بدون شنیدن گفتاری از من درخصوص اعتراض به غذای زندان اعلام کرده که قبل از زندان من از نوع غذای دیگری استفاده میکردم و خواسته از این نتیجه بگیرد که قبل از زندان فائزه هاشمی زندگی اشرافی و نوع غذای ویژهای داشته، به نظر ایشان استعمال کلمه فائزه بدون نام خانوادگی نوعی تحقیر و تخفیف موقعیت ایشان بوده است. [ شنبه 91/11/7 ] [ 2:30 عصر ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |